Helg efter helgen

Lördag..

Jahapp.. så var det över för denna gång. Menar julen som man ser fram emot mer eller mindre varje år. Den innehåller ju åtskillda önskningar mellan ett barn och vuxen.. men den har något visst med sig oavsett hur gammal man hunnit bli.

Tror S fortfarande ligger kvar i sängen då Canal + bjöd på film efter film i ett rasande tempo. Han kom inte i säng förrän klockan hunnit bli 05 eller däromkring. Det bjöds på sevärda filmer och några av dom jag såg.. från och till ska jag nog lägga till.. var En ung Jane Austen och Arn- tempelriddaren. Jag har sett Arn tidigare så tillät mig faktiskt att somna på soffan medan S och M tittade klart på denna långa sega men innehållsrika rulle. Austenfilmen hade jag inte sett så då höll jag mig vaken och jag gillar faktiskt den där typen av film. Om det beror på att jag är ett fruntimmer eller bara lite romantiskt lagd.. det vette sjutton. :  )

Magen börjar kurra så nu ska jag plocka fram frukost för oss tre och sedan sparka liv i gubben min. Brodern M är redan uppe och Flurr har fått sin morgonrunda.. jag vill inte slappa bort hela dan även om det är helg. Barnen kommer hem till oss på måndag och då ska deras klappar vara köpta.. inslagna och lagda under granen.

Jag har redan mina klappar till dom klara då jag kom på en fin idé i förrgår som nu är ordnad. Jag kan inte skriva ut här vad det är OM någon av dom skulle läsa min blogg och då få reda på vad det är jag hittat på. S och jag måste också ta oss till en klädesaffär och köpa varsin tröja till E och V. Jag råkade nämligen slänga in Vs stickade tröja i tvätten för någon vecka sedan varpå den blev stel och trist. Igår upptäckte jag att S gjort samma ödesdigra misstag som vad jag gjorde och har råkat minska Es egeninköpta och svårhittade tjocktröja till passande storlek för Flurr. Det får bli dagens MÅSTE-projekt.

Hoppas ni får en fin fortsättning på veckan. Kram och på återhörande // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0