Ser något otrevligt i spegeln

Torsdag..

Jobbade idag mellan 10:30 - 20:05. Var på elavdelningen som jag kanske nämnde igår redan. Kul folk jobbar där.. lagom mycket jobb.. lagom mycket Lära-känna-prat-mellan-kollegorna.  :  )

 

Min rubrik på dagens blogg beror på att jag just nu ser mig som grå.. glåmig.. matt och som gräddan på moset har jag fått elektriskt glanslöst hår. Jag ser på min avbild med nedåtgående mungipor och tänker.. - Vem faen är du? ge mig mitt vanliga utseende tillbaka.

 

Ni har kanske sett filmerna The Ring och The Grudge? Ni vet de hemskt läskiga flickorna med otvättat och okammat svart lång risigt hår. De stirrar på dig med sina bottenlösa och tomma blickar. Uschlig färg på hyn.. eller man kan nog säga färglös istället. Nu har ju inte jag svart långt hår.. men skulle jag sätta på mig en peruk av den sorten.. skulle folk förmodligen springa skrikandes sin väg i tron att dessa flickor verkligen finns på riktigt.

 

Jag har ju problem med sömnen sedan många år tillbaka (som många med mig tydligen och tyvärr också har). Somnar och vaknar.. somnar och vaknar.. somnar och vaknar.. jada jada jada...

 

Jäkligt irriterande då jag vill göra så många saker i vaket tillstånd.. men som det är nu räcker inte orken riktigt till. Mycket frustrerande.. irriterande.. vansinnigt arg-känsle-framkallande. Jag vill ju visa mitt rätta jag.. pigga jag.. käcka jag för S, barnen, hans vänner och släkt.. och för mina kollegor och kunder.


Men nope.. de får nöja sig med en hösäck. Förvisso verkar det mest vara jag som grymtar och gnäller om min segsituation. För kunderna ler och är glada när jag expedierar dom.. kollegorna skrattar åt mina skämt och felsägningar.. barnen och S kramar om mig och säger att jag är bra.. så vad gnäller jag om egentligen?

 

Överst på min Julklappslista står det MASSOR AV ENERGI till kroppen. Hoppas jag varit tillräckligt snäll i år så att Tomten kan hjälpa mig med detta. Då skulle jag bli himlars glad.  :  )

 

Många kramar och sånt.. och på återhörande // Christine

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0