Trög start på veckan

Onsdag..
Idag jobbar jag 14 - 20 på Åhlens så förmiddagen blir lugn med klädtvätt och därefter ska jag pula lite med det som behöver göras. Känner mig så trött hela tiden och gillar inte alls läget. Ska snart ut med Flurr och sedan ta tag i de saker jag ska hinna med innan det är dags att gå till spårvagnen. Eventuellt åker E och T in till stan i eftermiddag för att julhandla och då kanske de passar på att hälsa på mig på Å. Ska bli kul att få besök om det blir av.

* * *
Flickorna kom förbi och jag hade faktiskt en rätt bra dag på El-avdelningen. Där finns det bästa folket och jag ska jobba där veckan ut.. om det inte blir några ändringar förstås. Sen blir det inte sämre av att en ny tjej A, ska jobba samma pass som mig fredag och lördag. Ska bli skitkul då hon är en riktigt kul människa.

S hämtade flickorna och mig vid Centralstationen efter jag jobbat klart. Snällt av honom och så kom vi fort hem till dukat bord. Ibland är det skönt att vara jag.  :  )


Tisdag..
Idag jobbade jag ett kort pass men det var bara skönt. Jag har ju ännu inte hunnit bli kvitt min förkylning som envisas med att stanna kvar i näsa och hals. Irriterande långsint bakterie det där. Hmmmm...

På kvällen anlade S den Rucolaodling vi ska försöka få till. Snygga armaturer att ha växtlamporna i hittade vi i elaffären i Sävedalen så nu hoppas vi få se reslutat om ca en vecka. Då borde det synas något grönt vid jordytan och därefter är det bara att ta hand om det som kommit upp på bästa sätt.

Gick och lade mig i rätt skaplig tid och jag borde sova mer än jag gör. Antagligen är jag inte helt kry än då jag inte "hunnit" vila ut ordentligt under helgen som var. Men det är väl ingen som dött av lite hosta och slem i bihålorna.. eller?

Hoppas ni klarar er från förkylning/influensan och annat trist. Jag vill bara bli bra nu så jag kan sätta igång med att leva mitt liv igen. Nu känner jag mig mest som en urgängad zombie. Ööööööööööh.


Har inte kommit fram till om detta är en Hon eller Han-zombie.
(Tänker på det rosa som hänger ut från magen.)


Kram och på återhörande // Christine



Kommentarer
Postat av: Sara

Det rosa är ju TARMAR som hänger ut från magen! självutnämnd zombieexpert Jag gissar på att det är en Han-zombie. ;)

2008-12-10 @ 11:02:44
URL: http://adaosara.blogg.se/
Postat av: Christine

Ha ha...

Tack för din klara tolkning. Jag trodde nog att det var tarmar också men kunde inte helt avfärda funderingen om det kanske var en zombiekilles genitalier. Tur du berättade för mig hur det låg till. Kunde blivit tokigt annars. ; )

2008-12-10 @ 13:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0