Dimmig tisdag

Från att jag vaknade imorse har dimman legat tät över stan. Det blir så trist utomhus att jag mest varit inne idag förutom Flurrs morgonpromenad då. Fördelen med detta väder är iofs att temperaturen stigit något mot hur det varit de senaste dagarna.

Då det första matteprovet är om 6 dagar.. borde jag ha pluggat betydligt mer än jag gjort. Fy skäms på mig. Men jag har tydliga problem med att uppskatta räknesätten jag försöker lära mig. Min aviga inställning till detta och den ständiga frågan -Vad ska detta vara bra för? ligger alltjämt över mig. Dåligt samvete får jag samtidigt som jag inte orkar speeda upp tempot. Jäkligt dumt då jag bara har mig själv att skylla sen om jag kör på testen.

Ikväll är jag och Flurr själva hemma då S är iväg med sina kollegor på Kick-Off. Planen är att de ska ha en trevlig stund tillsammans långt bort från alla tangentbord och möten.. prova geocaching för de som inte testat det innan.. lära sig drinkrecept att bruka när värmen kommit tillbaka.. yoga skulle de också hinna med och sedan avrunda dagen med god mat och dryck. Låter som de kan få det riktig bra där på hälsostället i Varberg. Kanske får de sova i Hästens inatt.  :  )

Blir
det för ensamt ikväll får jag väl krama om hunden.. och det är inte fel det heller. Nu ska jag ta ut mr F på en luftning innan jag ska ställa mig vid spisen för att steka upp några skivor Halloumi. Hoppas ni haft bättre väder uppe i Stockholm och att dagen varit bra.

På återhörande / Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0