Födelsedag med mera

Söndag..
Idag var vi iväg med V och hans handbollslag RIK på match i Torslanda. De hade endast 1 avbytare så odsen var inte för dom. Men fy tusan vad bra de spelade. Vi familjeanhängare på läktaren peppade.. klappade med händerna.. stampade i golvet.. hojta och höll på så jag var rädd att ordningsvakten skulle kasta ut oss hela bunten. Killarna ledde från start med 3-5 mål men då orken tog slut i andra halvleks slutdel.. pga utebliven vila.. förlorade de tyvärr matchen med ett ynka poäng. Men oj vad både tränaren.. killarna och vi andra var glada och nöjda med deras spel. Bra jobbat RIK´s pojklag -96.

Till klockan två hade vi bjudit hem farmor E för fika och middag senare på kvällen. Efter kladdkaka, vispgrädde och kaffe blev det paketöppning. Jag trodde inte mina ögon. 5 paket och 2 kuvert låg och väntade på mig. Jag fick en gosedjurs-dinosaurie från Flurr/S.. en jättefin morgonrock av S.. en Wake-up-light lampa av S.. en burk honung av V (bekanta till familjen tillverkar den).. salladsbestick gjorda av T på hennes träslöjd i skolan.. 2 konsertbiljetter till en Brasspelning på Artisten nästa helg från E.. en söt julkruka med julstjärna i av farmor E.. ett alldeles för generöst kuvert från farmor E. Ni ser.. alldeles för mycket för en halvgammal tant som mig. Jag blev oerhört glad av all uppvaktning och väldigt smickrad av alla fina saker jag fick. Tack så hjärtans mycket allihop. :  )

Lördag..
Jag jobbade på Åhlens mellan 10-18. Sedan spårvagnen hem till bekanta till S där ett gäng från hans gamla kör satt och repade inför den hyllningssång de senare skulle framföra för en annan medlem i kören, P. Han fyllde nämligen 50 år på torsdan och hade sin mottagning idag. Vi gick över till födelsedagsbarnet och uppvaktade honom så mycket vi bara kunde med. Jag fick möjlighet att träffa och lära känna många härliga människor där. Vi bjöds på galet god plockmat och goda drycker till. Efter att hela skaran gäster sjungit Ja må du leva för husvärden bröt S in och berättade för alla att det fanns ytterligare ett födelsedagsbarn på kalaset. Jag fyllde ju hela 37 år och han uppmanade alla att sjunga även för mig. Hela gänget bröt ut i skönsång igen varpå jag kände mig varm i kläderna. Både för att jag tyckte det var lite genant att vara i centrum för massor av människor men också för sången de sjöng för mig. Mycket trevlig kväll blev det mao. :  )

Fredag..
Jobbade 10-19 på Åhlens och sedan direkt hem till Flurr. E kom förbi och hälsade på mig. Det var kul att kunna visa runt henne på avdelningen där jag jobbar och att hon tog spårvagnen in till stan och Åhlens efter skolan kändes väldigt gulligt. S kom hem till Göteborg med X2000 ganska precis 21:30. En kvart för sent men det är inget mot de tre timmar det tog extra sist han reste mellan städerna. Vi var båda ganska slitna efter jobb och kurs så vi tog det bara lugnt och skönt resten av kvällen.

Torsdag..
Jobbade 8-18 idag. Det börjar  märkas att julhandeln börjar komma igång nu. Efter jobbet tog jag en snabbkaffe i lunchrummet innan jag gick Avenyn upp för att möta upp barnens mor och lilla T utanför Artisten. Äldsta tösen E med musikkklass skulle hålla julkonsert där. Farmor E satt på en bänk när jag kom dit så vi gjorde sällskap medan vi väntade in resten av sällskapet. Mycket fin konsert med klasser från årskurs 6-9. En bekant till S och tillika pappa till en av pojkarna i Es klass fyller 50 år idag. Det hade musiklärarna fått reda på varpå hela publiken uppmanades att sjunga för födelsedagsbarnet. Tänk att bli uppvaktad av ca 300 personer.. ännu häftigare att det är främlingar som bjuder till och låter sångfåglarna inom dom ta ton.

* * *
Snart är det dags för mig att sova.. jag ska nämligen vara instämplad och klar 07:15 på jobbet imorn. Blir intressant att se vilken effekt min nya väckarklocka/lampa har på mig. Den är ju tänkt att ge ett behagligare uppvaknande än att väckas med ett ryck av oljud från en vanlig väckarklocka. Därför önskar jag er en god natt och en fin start på nästa vecka.


Lillsyrran Ms tvillingpojkar V och M. Här är de ca 5,5 månader.


Lillsyrran Ms häst Wilma. Social och himlars fin att se på.


På återhörande / Christine 

 

Kommentarer
Postat av: Sara

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, i efterskott. ;)



Låter som att allt funkar prima där nere i landet. Jag är avis på er som får bo i hus och med all den där fina naturen runt knuten. :D

2008-12-01 @ 12:45:40
URL: http://adaosara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0