Röhsska museet

Idag var S och jag först ute och geocachade in mot stan. Tog två.. bomade en.. sprang på två andra geocachare med geodog i närheten av den vi inte fann. De hade haft samma otur som vi men vi lär göra ett nytt försök framöver.

Efter detta mötte vi upp farmor E och gick på Röhsska museet där de har design och inredning. Idag fanns det bland annat en utställning om Kina.. en om fallosymboler (what!) .. en tredje om silverföremål.. sen på entreplan fanns en modern utsällning om kläder som alla gick i mörka kulörer. Inget man kanske har när man handlar på ICA.. blir lite överdrivet då.. men visst.. på någon tillställning skulle det säkert vara helkul att få slinka i någon av kreationerna. Inte minst brudklänningen med påsydda svarta rosor och tillhörande svart lång slöja och dito handbukett.  :  )


Utsikt från en av cacheplatserna vi besökte.


Fönster på fasaden till Röhsska museet.


Plansch om klädutställningen.


Textilhantverken från en vy.


Samma utställning fast lite snett från höger.


Innanför entren fann man ett flertal tavlor över utsnidade träsnoppar.
Snuskos tycker jag och farmor E.


Efter museet fikade vi tre sedan tog vi farväl av farmor och vi tog spårvagnen hem. Ut med Flurr därefter hasta iväg fotledes till S bror G med fru I. De hade bjudit över oss på Tacomiddag.. mums. Efter middagen blev det mer fika och prat i soffan. Hem på sena kvällen.. ut med mr F igen och raka spåret till biktbåset här. En tanke slog mig nu innan jag satte ner baken på skrivbordsstolen.. - Det är tusan inte enkelt att vara vuxen
. Punkt.

Godnatt och på återhörande / Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0