Provridning 2 avklarad med bravur

Idag var då dags för att kliva upp i sadeln igen. Tror faktiskt att dagens lektion var än mer skoj då jag vågade göra mer saker än vid förra tillfället. Jag red slalom mellan utplacerade koner.. genomförde olika benövningar som att sitta ner i sadeln och stå upp i sadeln för att träna balansen. Jag fattade t.o.m galopp och red manegen runt med ett brett smil på min mun. Hur Addi (samma häst som sist) tog detta timmeslånga skumpande vet jag inte.. men hon haltade iaf inte ut ur manegen.

Det var verkligen skitkul idag och jag har fått en ännu mer blodad tand för att fortsätta och se vad detta kan leda till. Brist på ledig plats är det tyvärr nu så jag har därför ställt mig i kö för att komma in i lämplig grupp till våren. Det såg nog rätt underhållande ut när jag skulle sitta ner i sadeln i trav.. samtidigt som jag skulle styra mellan konerna och få hästen böjd åt vänster respektive höger håll. Uppe på läktaren satt E och S och tittade på. När lektionen var slut fick jag tummen upp av E.. så det gick nog rätt bra trots allt.  :  )

Nu ska jag antingen lägga mig på soffan..blunda för en stund och njuta av dagens triumf.. eller hitta på något kreativt och vettigt. Just nu lutar det mer åt soffan än åt att vara duktigt huslig.

Vad som sker här nere i helgen är att E ska på Hubertusjakt på lördag morgon. Det är som en rävjakt på häst fast utan den skräckslagna räven springandes i sicksack framför dom. De rider i grupp utomhus över stock och sten och med ett gosedjur gömd någonstans.. förste ryttare fram får den. På lördagkvällen ska T tillsammans med vänner spöka ut sig och Halloweena för folk och fä här i bygden. Det ska bli intressant att se hur de kommer att se ut när de är färdigsminkade och redo för deras jakt på karameller.

På söndag om vädret tillåter ska hela gänget köra ner till Varberg för att leta cacher inför en Kick-Off S ska ha med jobbet i nästa vecka. Tanken är att vi ska reka innan S och co skall dit så att inget strular och förstör deras lekstund.  :  ) Givetvis ska vi också passa på att testa Varbergskaffet på något av fiken där och förhoppningsvis också hinna med att kolla in staden.. då iaf jag inte varit dit tidigare. Hoppas att ni får en fin helg med det ni hittar på.


E med hästen Ricky i stallet. En söt, snäll och lagom stor ponny.

På återhörande / Christine



Kommentarer
Postat av: josefin

min ponny dee... rest in peace ricky <3

2011-06-15 @ 14:08:16
URL: http://dudiggarmin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0