Bott i Sthlm i 6 dar nu

Fredag..

Vad tiden går fort.. kan inte fatta det. Som rubriken lyder har jag nu redan avverkat fem dagar i min nygamla stad.. och är inne på den sjätte. Jag trivs inte alls med att tiden formligen rusar i blindo framåt.. bort från gårdagen och det som hände då. Snälla klockan.. kan du inte gå liite mer sakta.. be dina visare inta ha så brått.. då kan de missa roliga eller kanske t.o.m. viktiga saker på vägen.. Pliiiis..??    :  )

Katten Missen har fått vara Stand-In för Flurr.. då det kliar i mina klappar och gos händer. Men det verkar inte gå någon nöd på henne då hon kurrar.. spinner och purrar högt i skyn över att bli kliad.. klappad och busad med. Hon tycks gilla att man drar henne lätt i svansen.. då skjuter hon rygg och går runt i cirklar. Kanske tror hon jag är en hane som är i full gång med att uppvakta henne. Men gör verkligen hankatter så.. menar drar honorna i svansen.  :  )

Väntar just nu på att Computer City ska öppna i Länna. Klockan 11 stod det på deras hemsida.. vilka långsovare när 10 annars brukar vara standard för butiker att slå upp dörrarna. Klockan ett ska jag vara på ABF och visa upp mina papper från skola och extraarbete jag haft sen jag sist hade kontakt med dom.

Efter jag varit dit upp och tittat igenom de annonser som nu ligger ute ska jag.. om tiden finns.. åka bort till min gamla goa vän K och träffa henne och hennes son A. Jag får inte vara där för länge bara för vid fyratiden ska jag hem till min biopappa och gratta honom. Hjälpa till med förberedelserna inför anstormningen av allt folk som brukar dyka upp när någon av dom fyller år. Ska bli skoj att träffa min halvsyrra som också kommer dit. Hon är uppe i stan i jobbet.. annars bor hon med familj nere i Mariestad. Så då får vi passa på att babbla av oss sen sist vi sågs i Göteborg. Och oj vad hon kan prata.. borde kanske bli radiopratare eller politiker istället för Bokhandelsinnehavare.  :  )

Blir det några minuter över där på kvällen efter allt firande ska jag när jag ändå passerar Essingen.. kila in och säga hej till en vän som bor där lite då och då. Är nere i stan denna helg för att träffa dottern och med vänner till dom bege sig ut på Djurgården och Gröna Lund. Skulle kanske låna ett barn en dag och gå dit.. så har jag en anledning att åka karusell menar jag.  :  )

Nu har klockan passerat öppning på databutikrn så nu ska jag sätta fart och packa ihop de saker jag måste ha med. Hoppas ni får en fin dag och en trevlig helg med det ni hittar på. STOR kram till er som orkar med att följa denna blogg som svänger upp och ner på Glädjestapeln som pendeln på klockan som hänger på väggen.  :  )

// Christine - minns Flurr med ett leende på min mun



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0