Day before Flusters TakeOff

Tisdag..

Idag hade Flurr och jag det bra tillsammans. Vi vaknade när vi vaknade. Menar utan hjälp av väckarklockan. Sen åt vi frukost då han fick geledraperade köttbitar och smörgås. Ut och gick på grusvägen som går in i skogen här intill. Tillbaka till huset.. öppnade altandörren och släppte in frisk luft. Solen sken så skinnet kokade. Stannade därför inne när det var som varmast och låg på soffan med tv:n som sällskap. Flurrs huvud på min arm.

Ringde min biopappa Gs käresta K och kollade upp om hon var hemma ikväll. Japp.. det var hon. Så jag åkte dit och åt middag och fikade till sena kvällen. Flurr var med så de fick ses en sista gång.

Hem på kvällen och det är något visst med att köra bil när mörkret lagt sig. Jag blir som förbytt. Eller kanske inte ändå. Jag har alltid tyckt om att köra fort.. lie busigt.. kanske kommer det från min biopappa som kört trimmade rallybilar fram tills för några år sedan. Så nu har jag kommit på en ny hobby jag ska spara ihop slantar till. Behövs nog många slantar när jag tänker efter.  : )

Jag ska hem till min farsgubbe som fyller år nu på fredag. Och dit brukar det då komma massor av andra biltokiga gubbar. Det är ju ett ypperligt bra tillf'älle att fråga ut dom om var jag ska vända mig då jag vill börja köra på bana och ännu hellre på grusiga krokiga vägar bland stock och sten uti skogen. Det ska verkligen skvätta sten åt alla håll när jag kör förbi. Jag älskar farten.. faran.. det oförutsägbart spännande. Japp.. jag ska bli rallyförare minsan.  :  )

Nu ligger Flurr intill mina fötter på kontoret. Pappa K och hanses C har lagt sig inför morgonens arbetssysslor. Det blir en tuff dag imorn så det är nog lika bra jag lägger mig jag också. Fast jag vill inte egentligen då det blir onsdag så mycket snabbare då. Jag kommer nog inte gilla onsdagar för en tid framöver. Men det går väl över.. som så mycket annat.

Sov gott när det blir dags för det och hoppas ni får en fin dag imorn.  // Kram Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0