Törnrosa-syndrom

Tisdag..

Idag har jag då ledigt från sommarjobbet och har försökt göra så lite som möjligt. Jag var i förmiddags iväg och lämnade blod i form av stick i fingret för att se hur blodvärdet är. Till min stora besvikelse så var det helt ok.. värdet låg på 120.. vilket säger mig absolut ingenting. 

Sjuksystern jag träffade berättade att detta var helt i sin ordning.. ingen brist på järn här inte.. så jag behöver inte heller sätta igång och knapra Järntabletter utan kan om jag vill äta spenat.. leverpastej.. linser och gröna bönor.. för att få i mig lite nyttig metall.. men absolut inget måste. 

Jag hade hellre hört henne säga att Ojsan-hoppsan-Kerstin.. här var det alldeles för lite av järn så nu måste du ta och köpa dig en burk tabletter.. så ska du snart se hur pigg du kommer att bli igen. Men näää.. så enkelt fixat skulle det inte bli si du. Så var i helskotta kommer denna fruktansvärt påfrestande trötthet ifrån..?????



Mitt dilemma: Jag kan vara redo att sova för natten när klockan knappt slagit åtta på kvällen. I och för sig är jag ju väldigt lättväckt om nätterna.. vaknar och vänder på mig ett otal gånger.. och detta syndrom kan ju påverka ens energinivå på den vakna tiden av dygnet. Men så här slut som jag kännt mig de senaste 6-8 veckorna.. har jag nog aldrig kännt tidigare. 

Något måste göras och det snart. Ska fortsätta forska i min trötthet á la Törnrosa. För det vore ju hemskans synd om jag sov bort livet mitt.. vilket slöseri det skulle vara.  :  )

Hoppas ni får en trevlig tisdag.. med massor av sol.. och massor av värme. Kram och på återhörande  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0