Tre dar på en gång

Onsdag.. Torsdag och fredag..


Hej gott folk och hur mår era magar efter två dar av matfrossa..? 

Jag firade helgen ute på R-ön med familjen och tvillingarnas pappas familj.. så det blev en himlars massa människor där som åt och drack och sjöng nubbevisor bättre än bra.  : )

Nedan är bilder från Julafton och dagen efter.. så det är blandat pigga miner med övermätta och sega uttryck.  : )



M.. jag.. V och lilla E. Stora E tog fotot på oss..


M provar stora Es vinterskor..


V i knät på stora E..


V vill gärna provsmaka pappa Js dryck från Carlsberg..


Nästan alla vid bordet.. resten pustar ut i soffan efter all god mat..


M svischar runt så kamerans objektiv hänger inte med..


V dagen efter därav frisyren och den trötta blicken..


Lilla E och mamma.. ja hennes mormor också för den delen..


Jag har provfilmat med kameran men snuttarna är för stora för att läggas ut här.. hade varit skoj annars att visa er hur kul man kan ha med en minnesmaskin.  : )

Stora E och jag turades om att plåta och filma så nu lär man inte glömma denna julafton i första taget.  : )

På Juldagen efter att jag kommit hem från R-ön packade jag bara om bilen snabbt och vände sedan färden norrut en liten bit.. där min biopappa med sambo bor. Hos dom fick jag ännu mer mat och kaffe. Till huset deras kom även pappas bonusson R med fru som höll oss sällskap i några timmar. Trevligt att ses.. det blir bara två gånger om året annars.. vid jul och när pappa fyller år.  : )

Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas under nattens svarta timmar komma på hur jag ska kunna lägga upp någon av filmsnuttarna även om de är "för" stora. Vore ju lite fränt att kunna börja filma och sedan göra en film och fotoblogg av detta. Så slipper jag skriva ner vad jag gör.. visa det i bilder istället. Guuuu va bekvämt det skulle vara.  : )

Hoppas ni får en väldans majsig fortsättning på denna helg. Imorn ska jag.. hoppas hoppas.. träffa E och T från Göteborg. Två av mina små gullungar jag bodde med där. Ska bli mysigt att se dom igen.

Nä go vänner.. nu måste jag sova för annars blir jag både trött i ögonen imorn och grå i nyllet då jag inte får tillräckligt med skönhetssömn annars. Massor och många varma vinterkramar till er alla som orkar följa med mig här och det jag hittar på.

// Kram Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0