Dimman lättar

Tisdag..

Så som rubriken lyder känns det just nu pakom pannbenet på mig. Det börjar äntligen klarna upp.. Haaaaalleluja Haaaalleluja Halleluja Halleluja Haaaaaalleeeeeeeeeeeluuuuuuuujaaaaaaaaaaa..!

Undra om de religösa är mindre sjuka? Finns det bevis för det ska jag ta mig tusan ta och fundera ut en sekt jag kan tänka mig att gå med i. Jag har förstås ingen lust att hamna i Scheikes händer.. smisk smisk. Lever han förresten? Inte heller vill jag joina de orangeklädda tomtarna som kränger chokladbollar spetsade med budsak i på stadens shoppingstråk. Runars Mesiasfrälsning... nja.. men å andra sidan är det kanske det minst udda i dessa sammanhang.

Eller så fortsättar jag bara att tro på att Det Goda och Rena vinner över motsatsen tillslut. Och de som inte klarar av att göra vänliga handlingar utan att ha en baktanke/krav på gentjänst lurandes bakom höger öra... ja dessa personer lär då få rulla sten tills de får blåsor i händerna båda. Dessutom kommer de tappa allt hår på kroppen.. inkl ögonfransar och bryn.. de tappar tänderna.. blir slappa i huden och förlorar sin Mojo. Menar då männen.. kvinnorna får gå utan smink i all evighet. Moaaaaahaha Moaaaaaahaha Moaaaaahaha. (mitt onda skratt)

Som sagt.. skallen börjar vakna till liv igen men halsen är fortfarande kraxig. Flera i klassen lät bedrövliga idag så de som ännu inte fått baciller på sig borde sitta med munskydd och tvätta sina händer noga i
Desinfektionsmedel.

Idag började vi med Lönehantering vilket käns kul.. och lätt. Detta är ju inte helt nytt för mig efter mina år som butiksansvarig. Men jag förväntar mig också att detta bara är smekmånaden i detta ämne. Snart kommer vardagen som lär bli mer att bita i.  :  )

Nu ska jag ta ut min käre och trogne vapendragare Flurr på en promenad runt kullen. Hoppas ni haft en fin dag och får en likaså trevlig kväll.



Så vackert djur.
En dag vill jag ha en sån igen.. vet ej när.. men en dag så.



En Dobermanns säregna sätt att korsa frambenen vid vila.


Kramar // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0