9 dar kvar till skolstart

Tisdag..

 

Igår när jag gick ut med Flurr på hans sista promenad för kvällen drog jag på mig mina svarta skidbyxor.. jag gjorde iofs samma sak kvällen innan. Det är ju alldeles för kallt utomhus nu för mina klena ben och armar. Så om jag ens ska gilla läget lite grann så blir det iaf lättare nu när jag går runt på gångvägarna och känner mig som en jättebebis. Totalt invaddad med fluffigt ludd som skyddar mina smala lemmar från yttre påfrestningar. De inre får jag ta hand om på annat sätt. :  )

 

Jag känner mig tung eller rättare sagt täppt i huvudet idag. Tror att jag åkt på en ny förkylning vilket jag inte alls gillar. Jag har ju ingen lust att börja skolan krasslig med täppt andningssystem och alltmänt frånvarande. Blir nu mycket te.. vitlök och varma kläder. Det sistnämnda är mer behagligt än kurerande för bacillerna.

 

Jag måste köpa mig öronproppar eller något annat som gör att jag inte reagerar på minsta lilla ting. Den här eländiga sömnen rubbas ju för minsta lilla. Är det för varmt.. för kallt.. jag vänder på mig.. S vänder på sig.. snarkningar.. knäppningar i huset.. Flurrs nattvandringar med klapprande tassar på golvet.. så vaknar jag. Sen tar det ett tag innan jag kommer till ro igen. Ibland tar det bara några minuter.. andra gånger kan jag ligga länge innan jag låter mig vaggas in i sömn igen. Nattsvarta timmar av vila måste jag ju få sen när plugget har satt igång.. annars blir det inte skoj.

 

Idag ska jag ner på stan och träffa 1-3 tjejer jag lärde känna på Åhlens. Det blir A som hon här kallas och hon skulle ringa H i sin tur och jag ringde G igår från MyDog-mässan. Ska bli kul om alla fyra kan ta en fika ihop. Varsin god kopp kaffe med smarrig bakelse till. Jummy! Jag ska idag få se ett av As favvoställen där de gör bra Napoleonbakelser.. vilket jag är barnsligt förtjust i.  :  )

 

Nu ska jag äta frukost och därefter kolla upp hur spårvagnarna går idag. Hoppas ni får en skön ledig dag denna Trettondag Jul.


Kram och på återhörande // Christine

* * *

18:00

Fikan med A och G.. H kunde inte komma.. blev väldigt mysig. Vi satt och babbla bort tre snabba timmar tillsammans. Vi ska nu träffas över en Spökrunda i stan.. fler fikor.. teaterbesök och kanske en och annan opera. Jag ser verkligen fram mot detta.

 

Jag fick ett sms av S där jag satt på fiket. Jag har nu en plats i en av ridgrupperna på GFRK här i stan. Börjar imorgon kl. 19:00. Sen när handlederna mår helt bra igen skall jag ta upp klättringen igen. Jag har ju några här hemma som kan följa med MEN jag kan bara säkra dom.. inte tvärtom. Iaf inte än så länge men det kan man ju alltid ändra på.  :  )

 

* * *

00:48
Hohelolvovetotesos jojävovlola soskokitot!!  momitottot hohumomöror sosvovänongogeror sosomom enon koklolockokpopenondodelol. Sostotarortota inontote enon dodisoskokusosionon momedod momigog omom dodu inontote kokanon tota emomotot mominona åsosikoktoteror sosenon. #

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0