Helg efter nyårshelgen

Lördag..

Jahapp.. så var det helg igen. Jag börjar så smått tröttna på alla dessa lediga dagar jag kan känna ett "måste" av att fylla upp med många och spännande påhitt. För inte kan man väl vara inne en hel dag och bara se på film? Vad skulle folk säga om det?? Förmodligen skulle de bara skaka på huvudet och se på filmentusiasten med ointresserad blick. -Vadå.. har du inte gjort någonting alls idag.. bara varit hemma? Märkligt... 

Det finns ett häng på nätet som funnits i några år nu. Det har förstås kommit efterstickare men denna gamla plattform finns alltjämnt kvar i toppen. Där går det mest ut på ( enligt mig ) att samla "vänner" och sedan informera dom när man gör diverse saker som då är värda att tala om. Saker som att Diska, Städa, Handla mat, Ut och festa, Om man är arg på någonting, Om man är ledsen över någonting, Om man ska resa bort, Om man just kommit hem... osv.

Detta är ju de naturligaste saker man annars gör i vardag eller helg. Men nu har de ändrat skepnad till något väldigt viktigt.. hett infomaterial så att "vännerna" får full insikt över vad  man gör för stunden. Även om det bara är att man städar bort sina dammråttor. Jag skakar bara på huvudet. Jag har en sida där själv men vet inte vad jag ska tycka om det. Jag har min egna anledning att vara där liksom resten av besökarna säkerligen har.

Det jag vill komma fram till är att idag ska tydligen en medborgare ha så många saker inbokade i kalendern att personen sedan har massor av Hott Stuff att berätta för folk de känner. Dettta höjer då värdet som människa. Jag blir bara matt av tanken. Nåja... nog pratat om detta nu.

Nu är alla uppe. V har blivit upphämtad av sin mor.. de skulle hälsa på några vänner där det finns en pojk i samma ålder som V. De får nu tillfälle att ses över dan då det var ett tag sedan sist.

E bakar scones åt oss andra.. ska bli gott med nybakat direkt från ugnen. På dan ska vi 4 köra bort till Kvibergs Marknad som hålls lördagar och söndagar. Jag har inte varit dit ännu så det ska bli skoj att se vad de jar för saker där. Lördag-tisdag är det en hundmässa här i stan.. My Dog. Vi ska gå på måndag eller tisdag då det visas Boxer och Dobermann då.. intressanta raser för eventuella framtida inköp.

Nu ska jag gå ut till de andra. Vaknade neutral idag.. menar varken glad eller ledsen. Låg och funderade på min ekonomi jag har nu för stunden och hur det kommer att se ut framöver. Jag måste göra en budget över vad jag har och vad som skall ut varje månad.

Sen ligger alltid beslutet om min lägenhet hemma som en grå liten skugga bakom mitt högra öra. Vad göra när den ettåriga Prova på-sambo-tiden gått ut? Jag har mina funderingar jag ska börja titta närmre på i dagarna. För jag klarar inte av att bara låta tiden gå och sedan stå där utan lösning någon vecka innan året har gått.

Hoppas ni alla får en fin helg med det ni hittar på. Stor kram på er. // Christine

    

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad kul med hundmässa!!! :D

2009-01-03 @ 12:26:42
URL: http://adaosara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0