Så var det helg igen

Fredag..

Jaha så vad det fridag igen. Jag har några fredagar som fridag kvar innan skolan sätter riktigt fart med 5 dagars plugg i veckan.

Idag har Flurr och jag varit riktigt slöa.. nästan så jag skäms. Jag sov iofs tokigt inatt och Flurr nattvandrade hela huset runt och runt igen. Så vi hade rätt att ta igen oss på morgonkvisten och slumrade därför kvar under täcket/i korgen fram till klockan slagit 9:55.

Upp.. på med kläderna.. skaka liv i trasselhögen och sedan gå ut på vår dagliga morgonrunda. Grått och trist men inte kallt lyder dagens prognos över Götet. Visst kan det vara bättre.. mer solstrålar och klarblå himmel.. men det kommer.. var så säker på det. Det är lika säkert som att man säger Amen i kyrkan. :  )

Idag blir det förmodligen en lugn hemmakväll med god mat ( kanske en vedis) eller något annat mumsigt att smaska på. Rödvin är inköpt så det ska det iaf bli ett glas för mig. Jag förtjänar det.. vet egentligen inte varför.. men någon anledning måste jag ju komma på.  :  )

I helgen har S önskat sig soligt väder då han vill hitta på "något kul UTOMHUS". Jag har pratat med Pohlman på eftermiddan och kollat upp utsikterna för en sådan prognos. Nu är ju Pohlman en väldigt trevlig kille och han kan bara ge vaga svar.. aldrig några absoluta då han inte vill fastna med skägget i brevlådan. Men jag gillar honom ändå. Han har ju alltid funnits där.. från jag var en liten tölta och flängde runt i tallarna på landet.

Jag fick en impulstanke idag om att kolla upp om något stall som har dagsritter har en eller två hästar lediga för morgondagen. Det vore iaf en kul sak att göra. Gaaaaloooooopp! Å så sätter fanskapet fart och från den dagen såg man aldrig Christine mer..ha ha.

Nu ska jag väcka liv i Flurr igen så att han får komma ut och pinka av sig igen. Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på.

Kram och på återhörande  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0