Hem till familjen

Måndag..

Strax ska jag köra upp till familj och vänner men just nu har jag en märklig känsla i kroppen. Troligtvis nojjan över hur tentan gått som jag just var och skrev på skolan. Det känns inte bra i magen vilket brukar vara ett dåligt tecken i såna här sammanhang. Jag får svaret senare i veckan då fröken mailar mig resultatet.

Vädret ska inte bli särskillt skoj denna vecka.. oavsett om man är i Stockholm eller i Göteborg. Jag hade ju hoppats få finväder så jag kunde vara ute och mysa i solen. Men för säkerhets skull packar jag ner kläder för båda varma och kalla dagar.



Nu ska jag sätta fart här så jag inte kommer på efterkälken. Tror det blir en långsam körning upp då jag inte har någon brådska. Hoppas radiokanalerna blir bättre ju mer norr jag kommer. För av någon anledning har några av de bättre stationerna lagt ner som man får in här nere i Götet. Mystiskt och totalt korkat då de var de trevligare att lyssna på.

Känns märkligt att åka härifrån just nu.. men samtidigt ska det bli väldans skoj att se alla där hemma.. så den märkliga känslan går väl över när jag väl är där uppe. Hoppas ni får en bra start på denna vecka.. så ses vi snart.

* * *
19:00

Framme i Stockholm efter en fem-timmars-körning som gick bra denna gång. I mitt kölvatten lämnade jag bakom mig 2 bilolyckor.. en i Jönköping och en i Husqvarna. Jag var dock inte skyldig till någon av dessa.. utan hörde om det inträffade på radion.

Annars var det då påkörda djur.. hästgårdar.. kostim i hagarna.. betande rådjur både innanför !?! och utanför viltstängslet.. Akleja.. Lupiner.. Vallmo.. Midsommar-blomster.. Hundkex.. Smörblommor och Björnloka.. hörde en mysig låt som heter Då behöver jag inget mer.. regnet föll ner som spön i backen när jag kom till Linköping.. ett sto stod nära vägen med sitt lilla årsföl alldeles intill..  Prästkrage och Raps.

Detta var en sammanfattning om bilturen upp till storstan. Jag återkommer om hur nedresan blev.  

* * *
Kram och på återhörande  // Christine



Kommentarer
Postat av: Anonym

...eller bort från familjen ;-)

2009-06-08 @ 21:37:35
Postat av: Anonym

Ja så skulle man kunna se det. För att ha sin familj utspridd lite här och där.. det förgyller bara tillvaron. : )

2009-06-10 @ 11:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0