Och regnet det bara duggar ned

Onsdag..

Idag har jag gjort absolut ingenting.. vilket är skönt.. alldeles förträfligt skönt. Jag kände mig nämligen trött idag och då jag klämde ihop mitt besök hemma hos K med min biopappa på samma dag.. så fick jag denna dag fri.

Jag var en kort sväng till Farsta Centrum.. inte så vackert ställe men fyller säkert sin funktion för många medborgare. Där hittade jag varsin liten present till tvillingarna jag ska hem till  imorn. Får se vad syrran tycker om paketinnehållen.. annars kan hon ju alltid byta eller så hittar jag på något annat. Jag lär nog hitta något mer innan kalaset är på söndag.

Just nu i skrivandets stund vet jag bara inte vad det skulle kunna vara. Men springer jag på något jag tycker om.. slår jag till. Jag ska ju ut till Trosa Marknad på lördag.. kanske hittar jag något där.

Ikväll ska jag fixa middag till styvpappa K och hans käresta C. Måste därför iväg om en timme och handla det som behövs. Hoppas det gillar Halloumi.. för det är vad de kommer få. Ja.. med tillbehör förstås.. annars blir det nog trist.

* * *

20:55

Nu har vi just ätit en smarrig Halloumi med massa grönt till som middag. Fräscht och mättande med det nybakade Chiabatabrödet till.

Imorn bär det av ännu mer norrut.. till Vaxholm närmare bestämt. Det ska bli så himla kul att se syrrans pojkar igen. Jag längtar så jag nästan inte kan sitta still.  :  )

Idag hittade jag presenter till dom. De får en liten var och sedan en stor tillsammans. Hoppas grejerna går hem. Jag ska faktiskt ge dom det redan imorn istället för att vänta tills på söndag. Skulle något behöva bytas ut har jag ju tid på mig att göra det tills helgen kommer. Det ska verkligen bli mysigt att se dom alla igen. Hmmmm.... vad ja har saknat dom.

* * *

Hoppas ni haft en bra dag.  // Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0