Sista natten i Götet för några dar

Söndag..

Idag har vi haft det sådär ljummet som en vanlig svensk sommardag oftast brukar vara.. alltså ingenting att höja på ögonbrynen för. Efter frukost och plugg tog vi bilen bort till motionspåret runt Härlandatjärn. Vi fick med oss äldsta tösen E som pinnade på rätt bra.



Själva spåret startar med en lång uppförsbacke som de andra joggade uppför. Jag vet med mig att i början av joggarsäsongen ska jag ta det rätt lugnt i början av varje spring.. annars tappar jag både kraft och krut rätt snabbt om jag t.ex startar turen i en uppförsbacke.



Jag satte i öronsnäckorna och tryckte på Play. Ur hörlurarna kom hit efter hit av Timbaland. Förvisso gammal musik numera men det går att lyssna på ändå. Det braiga med att lyssna på musik (om man springer för sig själv) är att man slipper höra sitt eget flås och flämt. Och det är ju toppen.. då det annars påverkar psyket att tro att man är trött och kan då istället få upp ett riktigt bra tempo och kanske även hålla det konstant.



Jag såg att S låg främst.. och kanske 30 meter bakom honom fanns E. Jag siktade in mig på Es rygg och kom ikapp henne.. bytte några ord och öka sedan på tempot igen i ett försök att komma ikapp S istället. Det är något märkligt med min kropp när jag är ute och joggar.. det kan nämligen hugga till rejält i höger axel.. som om en nerv hamnar i kläm eller att någon slår ner en spik där. M.a.o. inte så skönt och detta gör då att jag tappar fokus på springandet och börjar massera och veva med armen för att det onda ska gå över.



När jag behövt massera och veva med armen för andra gången tappade jag sugen för att jogga och varvade resten av banan löpning med att gå raskt i riktning mot Mållinjen. Jäkligt irriterande det där med axeln. Undra om man kan göra något åt det för annars gillar jag ju att jogga och röra på mig.



Nu sitter jag här vid datorn ett ögonblick efter att ha ätit en smarrig söndagslunch. S och V.. som kom förbi.. sitter nu nedsjunkna i soffan och ser Tennis - Franska öppna. Tydligen en duktig svensk kille som är med idag. Kommer inte ihåg hans namn då jag aldrig lärt mig gilla sport i TV-rutan. Sport skall utövas av en själv IRL och inte genom att titta på andra hur de tar i och kämpar för sina medaljer på dumburken.



Som ni sett av bilderna beger jag mig norröver imorn efter att jag skrivit klart tentan jag har med start 8:15. Hoppas vädret i storstan blir bra för då blir det så himla mycket roligare att vara där.. och så blir det också mer saker man kan hitta på. Menar än att behöva sitta under tak och hålla sig torr från eventuellt regn.



Nu ska jag göra mig en till kaffe.. nr tre för idag.. och läsa igenom skolpappren igen så att jag sen kan somna med gott samvete inför morgondagen. Måste packa också och se till att kameran och plånboken kommer med. Det är väl det viktigaste.. ja bortsett från bilnycklarna då.  : )

Hoppas ni haft en fin helg och får en bra start på kommande vecka. Stor kram.  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0