Historik

Tisdag & Onsdag..


Min själ är trött.. orkar ibland knappt stå på benen.. detta på grund av hur folk beter sig gentemot sina medmänniskor. Bekräftelseberoendet som råder i samhället får ibland ohälsosamma proportioner. Intrigmakare söker uppmärksamhet hos de som inte skall uppvaktas.. och de som inte skall söka blickar gör det ändå för sin egen självkänslas skull.

Tänk om man kunde radera ut delar.. bitar.. fraser ur ens liv som man kan göra på datorn. Att sånt som hände Då.. inte får någon betydelse eller påverkan på livet man lever Nu.

Man går in under fliken Historik.. därefter Visa all historik.. Ordna.. Markera allt (enstaka händelser för dom som vill det).. och slutligen Ta bort.

Det rasslar till när fliken blir tom och den är nu redo för att fyllas på med nya aktiviteter.. bekantskaper och minnen. Så skulle i alla fall jag vilja att det var..



S födelsedagspresenter.. hittills.


Hittade denna snygga par-ljusstake på Tant Marits presenter i Lerum tidigare i år. Tyvärr upptäckte jag i helgen som var att hon stängt butiken.. förmodligen p.g.a för få kunder då det ligger lite Off.

Hade hon däremot funnits kvar skulle jag tömt hennes lager på dessa stakar och gett till samtliga jag känner där hemma. Designen och enkelheten är ju så snygg. Och så hade Marit fått in lite kosing och kanske sluppit stänga ner för gott. Ikväll blir det grillade hamburgare på utegrillen.


Hoppas ni får en fin onsdag.  // Kram Christine



Kommentarer
Postat av: Tanten

Hehe, NÄ, jag stängde INTE pga för få kunder, jag tröttnade på att vara särbo efter nästan 3 år, tog mitt pick och pack och flyttade till Huskvarna. Öppnade butiken på nytt efter bara 14 dagar här, och nu har jag haft den i snart 1½ år i de nya lokalerna!

Ljusstaken har jag fortfarande i sortimentet, mörkt röd, mörkt klarblå, svart och vitt. Till samma pris dessutom!!! ;-)

NATURLIGTVIS är älgskitarna också kvar!!!

Mejla mig på [email protected] OM du har vägarna förbi (butiken ligger mellan Huskvarna och Gränna), så berättar jag hur du skall hitta hit/bjuder på kaffe+ älgskitar! Hehe.

Må så gott.

//Tant Marit

2010-08-08 @ 02:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0