Ny vecka.. nya möjligh.. (host harkel)

Måndag..

Idag vaknade jag upp till ett grått Göteborg. Jag har egentligen massor att ta tag i med skolan men i skrivandets stund vill jag bara sätta mig på första bästa flyg som tar mig med långt bort och till värme och sol.

Känslan idag är oroväckande knepig.. vet inte varför. Eller egentligen gör jag nog det men ids inte ta tag i det för jag vet inte hur. Jag vet faktiskt inte om jag kommer fortsätta skolan efter sommaruppehållet.. för jag är inte säker på att den är rätt val för mig. Kanske finns det en liknande kurs som bara har sånt jag tycker är intressant och roligt.. istället för att läsa om sånt jag absolut inte fattar någonting av. Syftar nu främst på Redovisning.

Igår ringde min biopappas käresta och vi prata snabbt igenom hur landet låg på båda håll. Hon har ju känt mig ett tag nu och tycker att detta är nog inget för mig då jag ska jobba med helt andra saker. Visst är jag bra på service.. eller var. Idag är jag rätt trött på slitsamma kunder som bara gnäller och stressar.. och därför var detta ett sätt att komma ifrån butiksslitsgöra. Men hon har kanske rätt, K, denna utbildning och framtida yrke är kanske inte rätt ändå. Och det finns säkert andra kurser som tar mig bort från butiksjobbet men som ändå inte behöver vara med lönehantering.

Inte vet jag.. totalt tom i tänkandet och huvud.. trivs inte med det men kommer liksom inte mig för att ta tag i saker som jag inte trivs med. Slapphet enligt mig och något jag måste jobba på.

Natten till igår drömde jag en märklig dröm.. jag höll ett litet gulligt barn i mina armar och barnet visade sig vara mitt. What?!? Inte nog med det.. det var allvarligt sjukt också, tror det var ett hjärtfel av något slag. Jag var inte med om själva förlossningen och jag var heller aldrig gravid.. utan drömmen startade med att jag sökte läkarhjälp i ett försök att rädda mitt barn från en för tidig död.

Det var inte som en mardröm (konstigt nog) utan jag kände mig helt ok med att helt plötsligt ha blivit mamma.. barnet var otroligt sött och log konstant mot mig.. och jag gick runt och bar det i mina armar i hopp om att det skulle bli friskt.

Drömmen var rätt kort så jag hann inte uppleva mycket mer än så. Ingen far till barnet fanns med i drömmen.. bara jag och detta lilla knyte. Om någon av er är bra på att tyda drömmar så varsågod.. jag har själv ingen idé om var allt detta kommer ifrån.  :  )

Denna morgon vaknade jag då med en märklig känsla i kroppen. Den skrek på mig för att jag skulle uppmärksamma vad den ville. Nu när jag värmt min vetekudde för min ena handled (dum reumatisk värk) och jag har hunnit andas några gånger käns det inte lika illa.. men det gnager fortfarande lite i magen om att något inte står rätt till. Snacka om väderkänslig person. 

Nu ska jag göra mig något att äta.. och dricka.. så kanske det krypiga i kroppen ger sig av. Hoppas ni får en trevlig start på denna vecka.. numero 19.






Musiktips på YouTube:

Mitt Piano -
Små små steg
Simon Norrsveden - Stockholmssången


Kram och på återhörande  // Christine

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0