Plugg.. kaffe och tunga ögonlock

Måndag..

Idag hade vi Lönehantering hela dagen. Jag blev klar med inlämningsjobbet och behöver därför inte gå på sista lektionen i nästa vecka. istället går jag till frissan här i Sävedalen och gör mig fin inför mitt kommande Stockholmsbesök.

När jag kom hem efter skolan tog jag med Flurr ut på en sväng här i grannskapet. Då de höga träden skymmer altanen vid den tiden satte jag mig på en parkbänk längre ner på gatan och njöt av värmen från solen som sken så glatt. Där satt jag ett tag tills molnen sänkte temperaturen och jag gick hem med en trottoarsniffande Flurr bakom min rygg.

Tidig kväll fram till nu har jag haft redovisningsboken i mitt knä. I och för sig har den delat plats med vetekudden.. dagens Metrotidning och TV-dosan. När klockan slog 19:00 lade jag all min fokus på Miami Ink.. det får man bara inte missa. Jag gillar verkligen det programet.. och det senare LA Ink där Kat håller i rodret istället för Ami.. Nuñes och co.

Idag.. efter att ha sett programet.. fick jag en tanke om att skulle jag någon gång.. säger inte att jag ska eller ens vill.. men skulle jag någon gång i livet tatuera mig.. skulle jag nog sätta den på höger sida av kroppen. Menar ca 10-15 cm nedanför höger armhåla och så ned till höftbenet. Skulle inte det vara orginellt och lite fränt? En text eller mönster som är inpräntat som en smal vertikal linje. Jag tror det kunde vara lite fint. Kanske 40-årspresent till mig själv.. he he.

När jag var på Zakynthos med min vän P (väktartjej från PUB-varuhuset jag jobbade i då).. gjorde jag en Hennatatuering i nacken i form av en sol. Skitsnygg!! Jag kände mig tuff.. lite fräck och den smälte bra in där den satt. Denna typ av tattoo bleks bort så man kan känna på hur livet med en sådan känns.. innan man sätter dit en som räcker till döddagar.

Detta måste ha varit sommaren -99 eller däromkring. Hur som.. de somrar som därefter följde såg jag hur många tjejer som helst med solar av olika modell förevigade på deras nackar. Varför skulle de nu promt sno min idé och hur kul är det då att sätta dit en själv? Inte särskilt. Därför.. kommer jag göra en ska den vara placerad på en plats där ingen annan har den.. i alla fall inte HALVA Sveriges befolkning. :  )

Nu ska jag dricka kaffe numer fyra för dagen. Blir nog stirr i taket inatt eller ballongmage då för mycket koffein har en förmåga att ge en ett skendräktigt utseende.  :  ) 



Ami..


Kat..


Kaffekoppen kallar..
Därför godnatt på er alla och på återhörande snart igen.  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0