Helgens interiör

Lördag & Söndag..

På lördan åkte vi tillbaka till Botaniska trädgården för att se vad nytt som hade kommit upp i rabatterna, och det hade faktiskt skett en hel del sen vi var där förra helgen. Det som bara var pyttigt då hade nu växt till sig rejält. Och det som då stod i full blom var nu överblommat och kommer ge plats för andra sorters blomster som kommer efter tuplantiden.

Det är ganska enastånde med denna gigantiska trädgård mitt inne i stan (anser jag då det är inom spårvagnsnätet) och att det finns så mycket olika växter att man blir helt tagen. Det finns inget att jämföra med uppe i Stockholm så detta ger Göteborg ett plus.. om man ska sätta poäng städerna emellan.

Entren är dessutom fri men man kan lägga ett bidrag som går oavkortat till trädgårdsföreningen. De som arbetar där gör ett otroligt arbete och detta för att besökarna skall få en fin stund ut i det gröna. Var man än går hör man besökare dra efter andan när de ser sig om i rabatterna. Kameror som varierar i storlek synes här och där. Endel fotografer står knäböjda inför det ögat har fastnat för.. medan andra står så illa framböjda att om en kiropraktor skulle se det.. förmodligen skulle skrika till av oro. Alla har ju sin stil när de förevigar sina minnen.  :  )

Söndag: Då jag inte gett mig ut på någon fotosession denna helg letade jag istället upp fina bilder över tapeter och annat jag hittade på en hemsida: Wohnzimmer.se. De har endel rätt snygga saker.

Funderar på att åka bort till Nordik lite senare idag och drömma mig bort för en stund. Åker jag dit ska jag testa deras café de har där. Bra priser och inbjudande miljö. Hoppas det smakar lika bra som det ser ut bara.  :  )













Nu först ska jag ta en sväng med Flurr då han till slut vaknat upp från sin skönhetssömn.Han har legat och snusat fram till efter elva någon gång. Den hunden vet verkligen hur man ska leva livet.  :  )

Hoppas ni haft en fin helg med det ni hittat på. Miss U all.  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0