Änterligen helg igen

Fredag..

Jahapp så var den här arbetsveckan till ända. Eller det hade den varit om det nu bara funnits mer ordning på torpet.

Men.. nu behöver jag göra en insats på jobbet imorn då en alldeles ny tjej ska öppna fiket. Hon vet ju inte var någonting finns eller vad man ska göra på morgonen. Och först vid 12 kommer en av helgtjejerna in så då är de två därefter.. tack och lov.

Så jag ska vara på jobbet vid 9:30 och stannar längst till 11.. sen måste jag röra mig inåt stan och Södermalm. Ska äta lunch med E vid halv tolv.. och det ska bli görskoj.  : )

När E och jag umgåtts klart ska jag dra mig hemåt igen för att möta upp A-M och lite senare köpa hem Kinamat från restaurangen på Ursviksvägen alldeles nere intill järnvägen. De har riktigt bra mat där.. om man gillar sån typ av mat.

Flaskan med vuxensaft är inköpt och sen gäller surr med A-M tills vi inte orkar mer.  : ) 



Kent - Röd  (Kanonbra album) Skivsläpp idag 6/11 


Nu ska jag titta på IDOL och sen bara ha det lugnt och skönt här hemma. Helt fri från mer förpliktelser idag och sen bara krama kudden till söms. Kan nog inte bli bättre än så.  : )

Jag ser fram mot att fara ut till R-ön igen på söndag. Som vanligt tar jag med fikabröd till kaffet. Få busa med tvillingarna.. träffa storsyrrans döttrar och prata bort en stund med mamsen.. syrrorna och deras män. : )

Hoppas ni får en fin helg när den nu börjat. Blir det kallt ute så ta på er mössa och vantar.. och blir det halt på vägarna så på med vinterdäcken. Var snälla mot varandra.. alltid.. för man får ut så mycket mer av livet på det viset.  : )

Kram och på återhörande  // Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0