Första advent

Lördag..

Vaknade imorse och kände mig något lätt avig till att vilja kliva upp ur sängen. Var klockan redan nio.. men jag har ju knappt hunnit somna och ska nu redan kliva upp.. orättvist.  : )

Hängde upp Adventstjärnan imorse.. krossade isen och la tillbaka den i kylan.. tittar ut över den grå vy som bereder ut sig utanför mina fönster. Kunde det inte fått vara lite sol idag.. bara lite.. snälla.

Har nu gjort min inköpslista för dagens inköp på ICA MAXI.. vågar jag fara dit då jag hamnade i onåd förra gången..? Måste bita ihop för där finns förmodligen allt jag behöver istället för att småhandla lite här och där.

Jag ska försöka vara så lugn och sansad jag bara kan även om folk kommer köra på mig med sina vagnar.. trampar på mina tår.. spilla sur mjölk på min jacka.. och ta sista myntan rätt framför näsan på mig. Även om allt detta skulle ske.. ska jag bara le mitt bredaste leende och uttala lugnt som pastorn själv skulle gjort.. varsågoda.. det gör ingenting.. ta det ni vill ha.. jag klarar mig bra ändå.  : )

Det ringde en herre från Sundbybergs blommor imorse och meddelade att de kommer leverera blommor till mig under dagen. Wooow.. har jag fått ett blommogram.. det var som tusan.  : )

Det ska bli spännande att se vem som varit så snäll och rar.. men lite läskigt också för jag tycker inte om överaskningar. Men detta är ju förmodligen en trevlig sådan.. så det ska nog gå bra. Om det nu inte är torra avklippta rosor som taget ur en skräckfilm.  : )

Nä.. nu ska jag borsta tänderna och ge mig ut i grådiset. Undra om jag hinner handla och komma hem igen innan blomster-Kalle kommer springandes. Får skynda mig så jag inte missar hela alltet. 


* * *

03:24

Tack allesammans för en väldans trevlig och fin kväll tillsammans med er go vänner. Och tack för alla fina presenter och blommor jag fick.  : )

Stort tack också till S och de små nere i Götet för de blommor som levererades idag till min dörr. Imorn.. eller läs senare idag.. ska jag skrapa Trisslotten jag fick med i paketet och hoppas få tre TV-rutor eller massor av klöver. Om det blir en storvinst lovar jag att ge tillbaka av det jag får. Kram på er alla fyra.  : )

Nu är det dags att sova och ska snabbt in i badrummet för att borsta tänderna och sen bums i säng. Imorn från tolv och framåt kommer släkten så ingen rast och ingen ro.. men denna helg är det bara skoj att ha fullt upp.  : )

Sov gott på er och hoppas morgondagen blir trevlig för er. Kram så länge.  // Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0