lördag till måndag

Lördag.. Söndag.. och Måndag..

Helgen passerade ruskans fort då jag gjorde saker från morgon till kväll. På helgens första dag.. lördag.. träffade jag min vän S för att gå runt på stan. Vi fyndade litegrann men bara det som var nödvändigt att skaffa. Fika på George och sen iväg hem till hennes karl och hund.

Hungern hade satt in när vi kom fram så vi begav oss ut igen för att köpa hem tre runda pizzor. Helt vanliga denna gång och de smakade faktiskt väldigt bra för att vara just standard pizzor. Annars tycker jag bäst om vedugnsvarianten. Men.. man tager vad man haver.  :  )

Såg film på kvällen hemma hos dom.. en läskig men också underhållande sådan. När klockan närmade sig 10 på kvällen tog jag Bettan hem för att lite senare krypa ner under täcket.

Söndan hade jag stämt träff med min vän A-M. Vi hade som plan att gå runt Brunnsviken med ett fikastopp på Café Sjöstugan.. vårt favvofik med favvosmörgåsar och favvo vaniljbullar. Mums.. det är farligt gott att gå dit på hungrig mage för då kan man ju trycka i sig lite av var.  : )

Då de ringde från fiket och behövde hjälp tog vi snabba vägen hem igen.. samma väg vi gick dit på.. men utan att runda hela sjön.. detta för att spara tid. Gav min hjälp på det sista av fixet på fiket och sedan hem. Tryckte igång två maskiner tvätt och därefter gällde soffan.. dumburken.. och senare kudden.





Måndan var jag upp med tuppen.. eller faktiskt redan en halvtimme innan tummen gal var jag redan på plats för att sparka igång stället. Kom hem halv åtta på kvällen så det blev en lång.. lång och hemskans lång dag.

Nu har jag ätit middag och ska lägga båda fötterna högt. Efter allt promenerande i helgen och upprättstående idag skriker benen och framför allt fötterna på vila.

Har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med detta Nya som tog sin början idag. Inga papper är skrivna och därför har jag fortfarande möjligheten att dra mig ur. Kommer kroppen palla med detta under den tid jag planerat att vara där..? Ingen aning.. ingen aning alls och jag har absolut ingen lust att chansa heller då det kan få permanenta skador på min ibland klena lilla kropp. Jag ska ju hänga med i några år till.  : )

Hoppas ni haft en trevlig helg och fått en bra start på denna vecka.
Kram på er.  // Christine



Kommentarer
Postat av: Sara

Har ni öppnat nu?!

2009-10-20 @ 20:30:10
URL: http://adaosara.blogg.se/
Postat av: Christine

Japp.. : )

Igår var det smygöppning men det lär bli en större grej till helgen.. är det sagt iaf.

Jobbar 10-19 denna vecka och 06:30-15:30 nästa.

Kom förbi om ni har tid och lust. : )

2009-10-20 @ 21:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0