Lördagsfunderingar

Lördag..

Idag åkte T hem till de sina hon har där nere i Götet. De här dagarna har gått fort.. väldigt fort. Men vi hann i.a.f med att klättra.. gå på bio.. fika.. äta kinamat.. fika lite till.. träffa min familj ute på ön.. pilla igenom en helt mobiltelefonsektion på Expert i Bromma.. testa Café Sjöstugans vaniljbullar och lära oss alla bilmärken vi passerade ute på vägarna häromkring.  : )

 T var sig lika från jag senast såg henne.. för ganska exakt två månader sedan vill säga. Det är inte mer än 8 veckor som gått men ändå är det mycket vatten som hunnit rinna under broarna sen då.

Jag blir alltid lika tagen på sängen över hur livet snurrar på utan någon mer tanke om det. Bråttom bråttom.. folk har så jäkla bråttom hela tiden och jag känner mig bara mer och mer säker på att jag har det klart bäst som jag nu har det där jag är i livet.

Ut med det gamla in med det nya.. eller nygamla.. beror på hur man ser på saken och vem som ser på saken.

Jag är inte paff.. inte heller förvånad.. för jag visste att det skulle komma förr eller senare. Nu kom det förr.. och jag har därför inget mer att säga om den saken.

Magkänslan ska man ALDRIG tvivla på.. för den har allt för ofta rätt.



Kate Ryan - Voyage Voyage

http://www.youtube.com/watch?v=60RzAR8I6kU&feature=related

Jag är egentligen inget större fan av Kate Ryan.. MEN.. hennes radiodängor är väldans trevliga att köra bil till. I.a.f om man gillar att köra på kvällen och fara fram med lite extra fart. Jag älskar att köra snabbt och måste på något sätt utforska om jag har anlag för att kunna göra bra ifrån mig även på en motorbana.

Det borde kunna bli bra då jag gillar farten.. anser mig ha bra känsla när jag sitter bakom ratten.. Bettan och jag blir liksom ett med varandra när vi är ute och gasar.. och jag är inte rädd för att "våga lite mer" eller som folk har sagt "köra som en biltjuv". Detta borde väl vara ypperliga egenskaper om man ska bli rallyförare.  : )



Kate Ryan - Ella Elle Là

http://www.youtube.com/watch?v=hdJN0ss7jA0&feature=related


Jag har kommit på mig själv med att då och då ha dialoger med mig själv. Här hemma är det ju ändå ingen annan som kan höra eller kommentera vad jag säger. Det jag säger.. eller tänker högt.. kan handla om vad som helst egentligen men oftast handlar det om personers sätt som trängt sig in i min skalle och ställer till det för lugnet i kropp och själ.

De senaste gångerna har jag lyckats avvärja en flod av flertankar som annars brukar följa tanke nummer ett. Jag säger bara åt mig själv att lägg av tankeskapandet.. låt inte den aktuella personen få påverka mig för det är den absolut inte värd. Det är personen i fråga som handlat som en idiot.. inte jag. Skit i det som hänt så blir livet så mycket enklare och roligare att leva.  : ) 

Detta sätt att morska upp mig själv på funkar verkligen. Kanske skulle jag ta patent på detta och bli miljardär en dag.  : )  



Kate Ryan - Desenchantee

http://www.youtube.com/watch?v=x65k9dQScT8&feature=related


Efter att jag och T var och såg Michael Jacksons film - This Is It.. har jag börjat se annorlunda på allt runtomkring mig. Jag hör att folk här och där är missnöjda med den livssituation de befinner isg i och gnisslar med sina käreste och jag kan inte fatta varför..?

Kan inte folk bara vara snälla mot varandra.. omtänksamma.. rara.. respektfulla.. kärleksfulla och vänliga..?

Alla människor som någon gång har funnit en annan de blivit hopplöst förälskade i.. allt pirrar och purrar.. det finns inga problem - bara möjligheter.. tiden tickar på.. och efter ett tag börjar dessa par totalt respektlöst och utan tanke om den kärlek som en gång fanns mellan dom bråka och gnälla sönder det de en gång hade.

Jag kan inte fatta hur man först kan älska någon för att sedan bara totalt respektlöst tilltala eller omtala den personen och då i samma sekund också riskera att kasta bort det som en gång fanns.. det som ännu finns. Nu pratar jag INTE om min senaste relation.. inte heller om någon av mina tidigare relationer jag haft i livet.. utan pratar i det stora hela.

Jag blir bara så ledsen och bestört över att höra folk jag känner eller är bekant med gnäller och bråkar med de personer de är tillsammans med. Kan inte folk bara älska varandra.. vara snälla mot varandra och respektera varandra som de gjorde igår..?

MJ sa vid ett flertal gånger i filmen att allt handlar om kärlek. När han hade någon invändning på saker som hade med iordningställandet av hans planerade konserter att göra.. sa han till de som jobbade där "I say it with love" och så berättade han vad han ville ändra på eller vad han upplevde var fel. Hans mening var inte att kritisera vad som var fel utan bara rätta till det så allt blir totalt perfekt inför turnens början. Hans ord gick som en blixt rakt in i hjärtat på mig.. I say it with love.

Det finns alldeles för lite äkta kärlek bland oss människor idag. Många strävar efter att få mer och bättre av allting.. samhället triggar oss till att vilja förnya oss hela tiden.. nya ting och nya bekantskaper.. mer mer mer.

Idag blev det en blogg skriven rakt ur mitt innersta. Ocensurerat och trubbigt.. men det är väl sån jag är.  : )

Hoppas ni haft en fin helg så här långt. Glöm inte bort att berätta för din vän eller käresta att de är viktiga för dig och att du tycker om dom. Det kommer garanterat att uppskattas av den du säger det till.. jag lovar och svär.  : )

Kram och på återhörande  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0