Helgen i ett

Lördag & Söndag..

På lördan åkte jag iväg till Vallentuna Gym & Sim där jag mötte upp min äldre syster och döttrar. En vän till den äldsta var med. Vi hade vattengympa i stora polen.. värmde upp oss i den lilla och bubblade upp till ytan i den minsta. Jag kände mig som ett kokt ägg.. som ett popcorn.. där jag satt på bänken som gick runt bubblet. Där i var det riktigt varmt och skönt.. ryggen fick lite massage av de hårda strålarna.. det gick ingen nöd alls på oss där vi satt på rad och myste i grytan.  : )

Efter det åkte vi mot ön.. släppte av äldsta dottern och hennes vän.. lämnade min bil hos dom och fortsatte därefter vidare mot Plantagen på Värmdö där storsyrran skulle köpa grönt. Sedan hem till ön igen och när vi parkerat på uppfarten tog jag och minsta dottern varsin cykel och trampade bort till mamma/mormor där vi blev bjudna på äppelpaj och kaffe. Ja lilla E fick juice då hon är för liten än för att dricka koffein.

När vi suttit där och mumsat klart på äppelbitarna cyklade vi vidare hem till M.. J och tvillingarna. De hade just ätit middag och skulle snart få på sig nattsärkarna.. menar tvillingarna förstås.. men vi hann se dom ränna omkring och busa som de alltid gör innan det var dags att sova för dom.

Just det.. ska kolla upp det innan jag glömmer bort det igen. Jag ska ta kontakt med olika modellagenturer och se om de är intresserade av tvillingarna som barnmodeller. De är ju söta.. snälla.. glada.. busiga.. innehar skrattgroppar och "ler med ögonen" som Tyra Banks alltid tjatar på sina modeller att göra. I en reklamfilm för barnkläder eller dylikt skulle de vara oslagbara och oemotståndliga att se på.  : )

Efter vi varit hos mamma och lillsyrran cyklade lilla E och jag hem till storsyrran och deras hem igen. Nu hade mörkret lagt sig och det riktigt bet i händerna där vi trampade fram. Nu är avstånden mellan mammas och syrrornas hus rätt nära så det var bara att bita ihop och se fram mot att vi snart var inne i värmen igen.  : )

Jag blev bjuden på Tacomiddag vilket smakade smaskens. När vi ätit klart och pratat klart tog jag bilfärjan vid nio och var hemma hos mig vid kvart i tio. Tände stearinljuset på bordet.. lade mig på soffan.. drog på mig filten.. zappade mellan kanalerna.. somnade framför ett program.. vaknade framför ett annat. Såg bitvis av den där läskiga men också väldigt intelligent påhittade skräckisen Final Destination 2. Den är så blodigt otäck men jag kunde inte låta bli att se klart den ändå. Lite rädd var jag när jag kröp ner under täcket för att jag skulle få mardrömmar men det gick bra ändå.  : )

* * *

På söndan hade jag inget planerat utan hade först en lång och slapp morgon. Satt och strötittade på tv:n innan jag drog på mig vettigare kläder än de mysbyxor jag hade på mig och begav mig iväg till Bolagret vid Skärholmen. http://www.bolagret.se/ 


Badrumsmatta (fast beige) 89 kr            Taklampa Petra 95 kr

Skohylla (fast vit) 79 kr                          Mugg (köpte i Gbg) 15 kr


Jag hade sett bland annat en skohylla jag ville titta närmre på. Billig.. enkel i sin design och just de mått jag ville ha. Så en sån blev det. Sen hade de 50% på en kul taklampa jag varit lite sugen på för några år sedan och slog till idag. En smart förvaringsgrej för tidningar som ska till återvinningen. En badrumsmatta till också bra pris och rätt mått och färg. Plockade också på mig 6 dricksglas som var väldans söta och kostade endast 5 kronor styck. Så idag gjorde jag bra fynd om jag ser till vad jag fick och vad de kostade. Kunde inte bli bättre.  : )

Nu har jag ätit middag.. startat två tvättmaskiner.. gluttar lite på tv:n igen och bläddrar samtidigt i en skvallerblaska. Så idag går det ingen nöd på mig.. jag lider inte och har det inte särskillt illa just nu.  : )

Hoppas ni haft en fin helg och får en bra start på nästa vecka. // Kram Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0