Om jag somnar snabbare.. blir det morgon fortare då..?

Fredag..

Har just kommit hem från bio.. såg filmen där Pitt tog ihjäl massa nazister.. Inglourious Basterds. Betyg..  hmmm.. nja.. mjo.. det svävar mellan en 2:a och en 4:a faktiskt. Den hade sina stunder då det var klockrena repliker.. och Judejägarn.. han var en riktigt otäck typ gestaltad.

Ni vet somliga människor kan vara så där lismande.. inställsamma.. falskt vänliga.. och sen bara ändras allt i ett naffs. Man vet om att han är ond.. pga smeknamnet menar jag.. så man bara väntar på att han ska slå till. Han är nämligen så snäll och artig på ytan så vilken förälder som helst skulle gifta bort sin dotter med honom. Usch och fy.. den gubben tyckte jag inte alls om.. men väldigt bra spelad av skådisen.

Nu var ju detta inte en actionrulle på det viset att det var hemskheter hela tiden.. utan det var dialoger mellan folk och sånt.. och så lite pang pang emellanåt. Jag kan faktiskt inte säga om den var sevärd eller om ni lika gärna kan spara de 110 kronor biljetten kostade.





Idag fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig glad. Skönt att höra rösten igen.

Då jag var dålig på att äta av de popcorn jag köpt på bion.. Sickla SF.. tog jag med mig lådan hem.. snålt va.. :  ) De går ju att tugga på även imorn och så snasksugna som styvpappa och hans C är.. tror inte jag de säger något illa när de ser dom imorn.

Ja imorn ja.. då ska jag hämta upp min vän P och hans A innan vi fortsätter upp till Västerås för att hämta hem soffan. Efter det ska jag bjussa dom på fika vid café Sjöstugan då P tycker om att gå dit. Tror A blev förtjust i det stället också när vi visade det för henne härom helgen.

Resten av helgen ska jag flytta över mina saker från styvpappa och hem till mig. Och även tömma förrådet hemma i källaren på alla saker som står inknuffade där. Så det blir en himla massa kånka och släpandes på saker. Fylla alla köksskåpen och sortera skor och kläder där de ska vara. Så m.a.o. finns det att göra.  :  )

Hoppas ni haft en fin vecka så här långt.. och att ni får en tillika trevlig helg. Kram och på återhörande  // Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0