Onsdag med både regn och sol

Onsdag..

Imorse vaknade jag av att regnet smattrade mot fönstret. Klev upp.. åt frukost.. satte mig i bilen för att köra till Sundbyberg och ABF som finns där. Infomöte om deras hemsida och lite tips i att söka jobb effektivt och på ett sätt som fångar arbetsgivarnas intresse. Nu fick jag denna information på Arbetsförmedlingen nere i Göteborg förra hösten.. så detta var som en repetition från då.

Det var så attans mycket bilar på Nynäsvägen.. och hela stans bilister skulle tydligen in i Södralänken samtidigt som mig.. och då det regnar blir plötsligt alla förare som zombies bakom ratten för de tar sån tid på sig då mot hur de annars brukar köra. Så istället för att det tog mig 30 minuter som det brukar ta att köra från Handen till Sundbyberg.. tog det istället hela 90 minuter för mig att komma fram. 

Så med andra ord kom jag försent till mötet.. men fick tag på en kille som sedan fick tag på en tjej som släppte in mig i rummet. Jag gjorde mig så liten jag bara kunde.. och tassade tyst som en mus in och satte mig längst bak och tog del av det som sades från då.

När mötet var klart och jag letat fram några jobbannonser på en av deras datorer (ska skicka in mitt intresse för dom strax).. ringde mobilen. Det var E som undrade om vi skulle äta lunch ihop. Solen sken.. jag var hungrig som en varg.. och E som är så trevlig att umgås med.. så hur kunde jag tacka nej till detta.  :  )

Jag plockade upp henne vid Gullis (Gullmarsplan) och sedan körde vi bort till Sickla Köpcenter. Där åt vi varsin Bagel med massa gott till och varin latte. Jag en kall med is i.. och E en vanlig varm. Där satt vi och surra ett bra tag.. gick sedan runt bland alla affärerna och fönstershoppade. Guu vad det finns mycket saker man ser och pekar på  - Åååå vad fin.. den skulle jag vilja ha. Synd bara plånboken är reserverad för mer viktiga saker. Nu jäklar måste jag hitta ett jobb så jag får in pengar igen.. för jag tycker verkligen om att fika och shoppa med mina vänner.  :  )

Eftermiddagsfikan med R och katterna blev uppskjuten till nästa vecka.. då dagen varit tuff för kattägaren och därför ansökte om vila.. vilket jag inte kan neka till och tvinga mig på hem till folk. Men jag fick ju en heldag med E istället så idag har det inte gått någon nöd på mig och mitt sociala behov.  :  )

Hemma nu och ska gå igenom mitt CV jag sparat ner på USB-stickan. Hoppas det ligger där för det blev riktigt snyggt med den hjälp jag fick av S. Och bara jag har rätt program så jag kan öppna upp det och ändra i innehållet. Håller tummarna för att det ska gå.. så de blir blå. Rim.. bara sådär.  :  )

Ringde Nordik idag igen för att se om de fått in soffan.. och de skulle minsan få fram den i butiken under dagen. Jag frågade om den var på plats imorgon då jag åker från Stockholm och inte gärna vill komma dit och den inte finns att se på. Jodå.. imorn skulle den vara framme annars skulle de ringa mig så jag inte åker i onödan. Nu kommer jag ju ringa dom imorn ändå för att kolla att den verkligen finns där och att de inte bara glömt att ringa. Jag har ju ingen lust att lägga bensin i onödan då slantarna är nogräknade nu fram tills lönen från Å kommer in på kontot.

* * *

20:58  Jag är KÄR... trot eller ej men denna gång gick det med en rasande fart. Papporna och mamma lär väl skaka på huvudet så snabb jag var i vändningarna denna gång. Inte många dagar sen jag grät och grät över förlusten efter.. Flurr. Nu har jag blivit upp över öronen förälskad och kär i en Labradorblandning.. en treårig tik som heter Maya och finns på Hundstallet.

Känner lite stress över att någon annan ska hinna före och paxa henne där hon ligger övergiven i sin bur. Men vadå.. jag ska ju inte skaffa ny hund nu.. inte redan.. inte ännu.. Flurr har ju knappt kallnat i  graven.

Jag vet ju inte var jag kommer jobba framöver.. eller hur långt bort från hemmet det blir. Jag har inte den blekaste aning om hur min framtid kommer att se ut.. och ändå har jag tappat all sans och vett och nu bara tänker Maya.. Maya.. Maya. Jag har drabbats av Hundinfluensan.. hårt.. brutalt.. som en snyting rakt i Solarplexus.. PANG.. Aj..!

Jag är kär.. måste ha.. vill ha.. hon är sååå söt.. ser sååå snäll ut.. ett sånt utseende som är svårt att motstå.
 
Varför skulle jag gå in på deras hemsida just idag då jag tydligen är så svag och lätt att få på fall? Gå in ni och säg sen vad ni tycker om henne. Om man ställer "pilen" på bilden av henne.. får ni fram en annan bild där hon sträcker Vacker tass.

Ni lär bli lika fåniga som hur jag nu känner mig. Och de som just känner mig väl.. vet att jag kan släppa alla vettiga celler och bara gå på impuls.. oavsett vad saken gäller. Blir jag bara övertygad om att någonting är bra.. är det svårt att stoppa mig. KÖR.. KÖP.. KOM I MIN FAMN..!!!   :  )

www.hundstallet.se


Hoppas ni haft en fin dag med det ni hittat på. // Kram så länge.. Christine



Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-09-02 @ 18:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0