Skön tisdag på vift runt stan

Tisdag..

Idag hade jag en finfin dag i glada vänners lag. Först for jag hela vägen ut till Kungsängen där K bor med sin man M och deras lille son A.. blott 3 månader gammal. Så liten och söt och en riktig morsgris.  :  )

Efter att vi ätit en väldans god grönsllad toppad med räkor drack vi två koppar kaffe och åt ett gäng peppisar som var över från i julas. Sen gick vi ut på promenad med A sovandes i sin vagn runt på gångvägarna och bland husen där i området där de bor. Temperaturen var hög.. även om inte solen var framme och vindarna var ljumna blev vi allt varma i kläderna där vi raskt trampade fram.

Tillbaka igen åt jag några fler peppisar.. blev bjuden på ännu mer sallad innan jag behövde ta mig tillbaka in mot stan och till Globen där jag skulle möta upp min vän P. Vi gick snabbt fram på den 6,2 kilometer slinga som P brukar gå varje dag. Kanske inte samma väg varje dag men kilometerantalet brukar nog hållas iaf.

På vägen passerade vi några Sviskonträd och vi kunde inte låta bli att ta smakprov från de olika träden. Nu är det ju så att sviskon är ju ett slags plommon för de som inte vet det.. och denna frukt ska man inte äta för mycket av. Iaf inte om man har halva vägen hem att gå och inte gillar oroliga ballongmagar. :  )

När vi var tillbaka vid Globen gick vi upp till P och hans älskling A som kommit hem från sitt jobb. Jag har inte varit upp i deras hem tidigare och nu var detta den tredje inflytten i samma fastighet. Från en etta till en två.. och från den tvåan till nu denna trea. Ganska otroligt att man kan få tag på tre bostäder i samma trappuppgång. Hur stor tur har man inte då.  :  )

Det var en jättefin lägenhet med utsikt åt tre håll. Funkismodellen var otroligt charmig och jag skulle gärna flyttat in i helgen om jag fick det. Så fina saker och allt med en gammaldags stil. Ja inte allt men mycket av deras saker var sådär romantiskt vackra och mycket i färgen vit.. fint som snus.  :  )

Vi testade det nya kaffet P sprang ner och köpte i affären intill. Cappuccinokaffe med Marabouchoklad-pluppar i. Smakade smaskens och kanske kändes det mer som varm choklad än kaffe det som fanns i koppen. Men en kopp kakao är inte fel det heller.  :  )

Efter jag tackat för kaffe.. eller chokladen.. och bullen drog jag mig tillbaka till bilen och körde hem till min styvfar. Mörkret hade för länge sedan lagt sig över staden. Ovanligt lite bilar körde på Nynäsvägen denna kväll.. ovanligt då klockan bara hunnit bli dryga halv nio.

Just det.. glömde bort. De tar hand om två väldans söta grå kattflickor tills en man kommer och hämtar dom om några veckor. Han kunde tydligen inte ha dom.. gav dom till ett katthem.. och nu kan han ta tillbaka dom igen.. kan göra historien längre men stannar där.  :  ) Så P och A får behålla iaf dom ett par tre veckor till innan de blir kattlösa igen. Snällt att agera Kattpensionat åt hemlösa katter. Inte alla som gör sånt.

Nu ska jag snart borsta tänderna innan det är dags att lägga mig. Imorn är det möte på ABF klockan nio. När det är klart ska jag höra mig för hos Nordik om visningssoffan finns på plats i Västerås. Om.. kör jag dit och tittar hur den ser ut. Annars håller jag mig hemma och fortsätter söka jobb. På eftermiddan ska jag träffa min gamle vän R. Om inget hinder uppstår kommer jag få klappa katter imorn med. :  )

Jag har tur med djur just nu. Min biopappa har katt men den var iofs inte där på kalaset i fredags. Min styvpappa har katt.. P och A har ju nu två lånekatter.. och imorn då så får jag förhoppningsvis stifta bekantskap med två nya stjärnor.

Flurr tycker nog om detta när han ser ner från ovan.. menar att jag har andra att klappa när nu inte jag kan klappa honom. Puss på dig min Flurr. Hoppas du har det bra där uppe Nangialahimlen. Hälsa Akela och Frida från mig.

Hoppas ni haft en fin dag och får sova gott när det blir dags för det. // Kram Christine 



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0