Karma.. vet folk vad det är..?

Måndag..

Dagens blogg blir kort.. slutar strax efter den börjat.

Jag känner mig så jäkla besviken över hur lågt en person verkligen kan sjunka. Låtsas som det regnar och totalt förnekar det som hänt. Sen att personen verkligen tror att sina lögner kommer gå hem. Allt är ju uppenbart.. jag är inte blind för faen..!

Det hade varit mer rätt att som vuxen individ stå för sina handlingar och återställa det som är förstört. Som vanligt hederligt folk annars hade gjort.

Jag skulle bandat samtalet då många anklagelser sades om att det var jag själv som hade förstört allt och att jag bara vill få honom att betala för det. Vilken jävla idiot.. blundar för sina egna fel och brister.

Karma... Jag säger bara.. som man bäddar får man ligga. Skitsnacket.. lögnerna.. lägga över skulden på mig och bryta överenskommelser på rad.. det kommer återbetala sig här framöver.. Garanterat.

Efter den här pärsen kommer jag inte längre ta folk för vilka de säger att de är. För varför gå runt och tro gott om folk.. när de visar sig vara allt annat än snälla.





Jag har svårt att finna de ord jag letar efter ikväll. Dessutom är denna blogg för "öppen" och kan läsas av vem som helst. Jag kan inte skriva fritt från hjärtat som jag ibland önskar att jag kunde göra.

Återkommer när jag har något mer upplyftande att skriva.


Kram så länge  // Christine

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0