Helg härliga helg

Onsdag.. Torsdag.. Fredag..


Jobbar så det står härliga till.. puha.  : )

MUSIKTIPS: Lyssna och njut av denna sång med skönt sväng som får en att tänka på den stundande sommar som snart är här med allt vad den innehåller.  : )


Hey, soul sister - av Train.              
http://www.youtube.com/watch?v=4DrX8AFIQao


Nu är det änterligen helg efter en intensiv jobbvecka med allt vad den innehöll. Igår (läs torsdag) jobbade jag till 20.. sen direkt hem och hämta Rost-Stopp på burk för att skynda vidare till ICA MAXI i Solna och låna deras garage där jag skulle måla på kladdet och låta det torka i varmluftsgaraget medan jag sprang ner och handlade lite grejor hem.

Fy tusan vad jag var slut i kropp och huvud redan innan jag börja pilla med färgen.. att sen sitta på huk en knapp timme och måla och dutta och känna mer och mer längtan efter sängen.. jag tänkte nog en och två gånger att nu skiter jag i detta.. det får gå som det går med bilens lackskador. MEN.. jag bet ihop och gjorde det som skulle göras och sen åkte jag snabbt hem och vinkade hej till John Blund.  : )

Idag jobbade jag tidigt pass.. dvs till 18. Efter det körde jag till Gullis (Gullmarsplan) där jag mötte upp P  för att springa in på Systembolaget och efter det förbi A.. hans gamla flamma tillika min frisör för att hämta upp hennes katt han ska passa under helgen. Hem med katten.. byta om till löparkläder och sen gå med raska steg bort mot motionspåret i Nackareservatet en bit bort.

Idag hade vi siktet på en 2,5 km slinga.. inte långt men väldigt kuperad.. rätt lagom så här i början av säsongen. Min tanke var att jag skulle ta mig runt den utan att stanna till en endaste gång.. P hade samma plan men visste inte hur dagsformen var. Vi lunkade på i bra tempo från start och höll farten utan att stanna ett enda steg och efter att vi kommit tillbaka till där vi startade gick vi sen med raska steg tillbaka mot hans nya hem. Där hämtade jag upp mina saker och körde sedan hemåt för en lugn soffkväll innan det snurrar på igen imorn.  : )

NU sitter jag hemma i lugnet och har det gott efter en bra löparrunda ikväll.. en riktigt smarrig middag bestående av Pastrami och fetaostpotatissallad med rödlök.. olivolja och kryddor.. och så lite rött upp på det.. mumsfillibabba.  : )



Imorn ska jag åka till Ford Kindwalls för att hämta ut färgen jag beställt till bilen. Hoppas nu verkligen den kommit för de har inte hört av sig idag. Efter det kör jag hem till min biopappa som bor i närheten för att låna hans garage och där kunna spraya på lackfärgen där skadan är/var efter bilsmällen. Det finns några fler ställen med små skrapmärken som jag också ska dutta på med färg.

Sen när bilen är tillfixad ska jag köra vidare ut till ön och hälsa på mamma.. hennes R.. lillsyrran.. hennes sambo och tvillingarna.. och också storsyrran och hennes döttrar. Jag hoppas på sol för då blir Stina glad.  : )

På söndag ska jag träffa A-M och göra någon form av utflykt med henne. Antingen åker vi iväg med bilen till något trevligt ställe.. eller så tar vi oss ut till Djurgården eller i stan någonstans.. det beror lite på vädret. Men trevligt kommer vi få oavsett var vi är.  : )

Ja på måndag är det sen dags för mera jobb igen.. men fram tills dess kommer jag stänga av allt vad jobbet handlar om och bara njuta av ledigheten och livet i stort. Just nu känns det verkligen skönt att vara jag.. och bara få vara för en stund.. och tillsammans med nära och kära.  : )

Hoppas ni får en kanonfin helg med det ni hittar på.

// Massor och många av kramar till er alla.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0