Halva helgen avklarad

Lördag..


Idag jobbade jag 10 - 17 och mötte sen upp S och R för middagsmat i massor.  : )

Nyss hemkommen efter en rätt så skaplig dag på jobbet.. menar då lagom många kunder i ett bra flyt utspritt över dagen.. och framförallt inga surpuppor som kommer in och skriker med vevande armar.  : )

 

Strax efter halv sex mötte jag upp S och R som stod och mös i solen på Kungsgatan i stan. Vi skulle gå till en restaurang i närheten och frossa i Kina och Sushi. De frossade i döda råa fiskar.. medan jag frossade i vällagad kinamat som smakade super.

Efter vi var mätta till bredden och pratat av oss gick jag tillbaka till där min bil stod.. och de gick åt andra hållet där deras bil stod parkerad. Skön temperatur i luften ikväll och då det är lönehelg kan vad som helst hända.. så bäst hålla sig hemma där det är lugnt och skönt.. långt bort från draman i klubbköer och bråk i baren.  : )

 


Imorn söndag ska jag ta mig ut till ön och hälsa på mamma.. lillsyrran med sambo och tvillingarna.. och storsyrran som förmodligen packar för brinnande livet då hon ska byta hus nästa helg. Hoppas det blir lika fint väder imorn som det tydligen har varit idag. Jag ser ju inte mycket av himlen när jag jobbar.. utan det brukar bli en glad eller mindre glad överaskning när jag kör ut från garaget istället.  : )


 

Efter jag myst klart med Ö-familjen ska jag köra hem till P då vi ska ut och springa igen. Jag orkade ju inte ut igår på morgonen.. och därför är jag nu fullt redo och laddad inför att snöra på mig gympadojjorna igen och pressa benen i backarna tills det svider.  : )

 

Nu ska jag se vad för filmer jag ännu inte sett av dom jag tidigare fyndat hos Media Markt. Efter det blir det kudden som skall kramas om för några timmar framåt. Jag ska försöka komma iväg vid halv tio.. så jag hinner ut i lugn fart till bilfärjan som går en timme senare från V-holm. Ska bli skoj att busa med killarna igen.. se vad de lärt sig sedan sist vi sågs förra helgen.  : )

 


Bilderna ovan togs när jag och A-M var ut på Djurgården förra söndan. En fin dag i solen och kaffe på en bänk vid Rosendals trädgårds café. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg. Kör försiktigt och var rädda om er.. och varandra så klart.  : )

// Kram från mig.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0