Blev förälskad i en sko

Lördag och Söndag..



Idag fann jag en oerhört stilig och vacker sko.. en känga närmare bestämt. Dyr som tusan.. så lyckos den som 3 500 kr har att lägga på skodon.  : )




Hope: Charlie Boot W


Igår lördag jobbade jag till 16.. sen hem och hämta upp M som befann sig utanför huset. Handlade det som behövde handlas.. sen fixa ihop en smarrig middag tillsammans bestående av fläskfilé.. ädelost.. smörstekta champinjoner.. grönpepparsås.. blev små smördegsknyten av detta.. klyftad potatis och rotselleri i ugn som tilltugg.. fulvin från Tyskland att dricka och efter det blev det en skön promenad bort till badklipporna in mot stan.

Där satt vi på en bänk och njöt av sällskapet.. sensommarsolen som sakta gick ned bakom träden och vände sedan hemåt igen när huden börjat knottra sig av den svala kvällsluften.

Såg en film på kvällen.. jag somnade nästan där jag låg på soffan med huvudet på ett bultande hjärta istället för den gamla kudden jag annars brukar använda.  : )

Idag söndag jobbar jag.. 11 - 17.. ska sedan på vägen hem köra förbi Filmstaden i Råsunda för att hämta ut 2 biobiljetter.. vi ska se Incepction ikväll.. en fullladdad actionrulle som jag hoppas kommer bli underhållande att se. Om inte annat blir det nog väldans mysigt att bara vara där.. i biomörkret.. M jag och en stor kartong Popcorn i knät.  : )

Hoppas ni haft en fin helg så här långt.. kramar från mig.

// Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0