Spännande torsdag i stan

Torsdag..

Hemma efter en kanondag inne i stan.. som jag fick en känsla av redan igår blev den också kanon.. med överaskande trevliga och spännande inslag.  : )

Först blev det pendeln in till central Stationen vid 12.. därefter en skön promenad bortåt Strandvägen.. förbi alla caféer och de matställen som finns där.. ut mot Rosendahls trädgårdscafé där den ihopfällbara filten vecklades ut.. gammaldags äppelträn ovan våra huvuden.. kaffe och cocostopp.. mums.. där stannade tiden upp fram tills klockan hade hunnit slå dryga 17.

Gick tillbaka till Strandvägen.. satte oss på ett matställe intill kajpromenaden.. åt middag i kvällssolen.. fortsatte sedan ut mot Skeppsholmen.. förbi af Chappman.. vecklade upp filten på en liten gräsmatta intill gångvägen.. där stannade tiden igen tills den hunnit passera 21 och närmade sig 22 med stora kliv.. då gick vi tillbaka till Centralstationen och tog varsitt tåg hem.

















Sitter nu hemma i soffan och ser tillbaka på en dag som började med en oviss utgång.. men som hamnade så rätt. Nu är det dags att sova och samla nya krafer.. imorn är det en ny arbetsdag och jag hoppas fokusen kommer ligga på arbetssysslorna.. och inte på den ihopfällbara filten jag fått mycket användning för idag.  : )

// Kram på er alla..  Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0