GOD JUL till er alla

Måndag till Torsdag..


På måndan var det jobb till 19.. sen for jag upp till M och hans föräldrar på gården.  : )

På tisdan var jag ledig så efter frukost åkte jag och M in till Uppsala och köpte julklappar.. till varandra och till andra. När vi kom hem drog vi på oss varma kläder.. startade skotern.. jag fick frågan om jag ville köra och inte bara sitta baktill.. och det var det bäste erbjudandet jag fått på länge. Fy tusan vad kul det var.  : )

Visst gick det lite varsamt till en början.. men sen när vi kom ut på åkern testade jag att trycka på lite mer.. och så lite mer.. och så lite mer igen.. Oooooiiiiiiiii.. vet inte var ljudet kom ifrån förrän M sa att det var jag som lät. Ju mer jag ökade farten dessto mer ihållande Oooooiiiiiii hördes det.. så jäklars kul.  : )

När vi var framme vid stugan målade vi det sista lagret av färg i taket i stora rummet. Det tog sin tid.. men med bibbel babbel och bandit Rock i bakgrunden så blev vi till slut klara. På med kläderna igen och sen kom ljudet tillbaka.. Ooooiiiiiiiiiii.. Stina med ett brett leende från öra till öra gasade fram i 70 km/h över den snötäckta åkern.  : )



På onsdan jobbade jag igen.. 10-19.. fick sen oväntat besök av M som varit nere i Nyköping med två vänner och skjutit i en ny högteknologisk anläggning inomhus de har där. Man skjuter med riktiga vapen.. i någon slags slags skjutsimulator där man siktar på en duk och där man kan välja olika miljöer och djur man sen ska försöka träffa. M och vännerna var helt sålda efter deras första besök där.. "dyrt som tusan men värt varenda öre". De ska ner igen i nästa vecka.. tur vi inte delar plånbok M och jag.  : )

På torsdag morgon och efter att ha pussat M hej då styrde jag bilen mot jobbet och ett pass 11-20. Det händer inte så värst mycket i butiken nu när allt handlar om Julklappar. Men jag ska inte ropa Hej innan gallret dras ner klockan 20. För vi har ringt ut många brillor så kanske vill folket vara extra vackra till Julafton.. och då plockar ut de nya glasögonen. Nåja.. den som lever får se.. antingen blir det kaos ikväll eller så fortsätter lugnet råda. : )

Imorn fredag åker jag ut till ön och myser in julen med mamma.. hennes R.. storsyrran och hennes döttrar.. lillsyrran och hennes sambo och tvillingarna.. och så jag då. Blir nog väldans fint tror jag allt. : )

På Juldagen ska jag nog hem till min biopappa G.. med mig tar jag M så pappa har någon att prata motorer och annat karlakarlaktigt med. Vad vi hittar på resten av dagen är inte bestämt än.. men trevligt blir det oavsett.  : )

På Annandag jul jobbar jag igen.. 11-17.. sen ska jag hem till min styvpappa och hälsa på. Dit kommer också mina systrar med familjer.. så det blir ännu mer babbel och kackel i Julens tecken.  : )

Hoppas ni får en riktigt fin julhelg med allt det ni hittar på. Var rädda om er.. och om varandra.. glöm inte visa den du håller kär att du också gör det. Säg hellre en gång för mycket att den gör dig glad.. för man kan aldrig få höra för mycket att man är omtyckt och bra.  : )

GOD JUL på er alla.. många värmande kramar Christine 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0