Tre dagar kvar av 2010

Måndag och Tisdag..


På måndag jobbade jag 9-19.. åkte sen till Kista galleria för att försöka hitta mig en klänning till Nyår.

Det var så mycket folk där som kanske liksom mig irrade vimsigt och varmt omkring mellan butikerna i ett desperat försök till mellandagsrea-fynd eller just kläder inför nyår.

Jag gick in på Esprit och hittade mig en himla snygg-raffig sak jag egentligen ansåg för fin för att jag skulle trivas i den.. men jag slog till ändå. Idag tisdag gick jag bort till Esprit-butiken i SKHLM innan jag började jobba för att se om den fanns i en större storlek än den jag köpt.. men det hade de tyvärr inte.

Istället hittade jag denna söta klassiskt snygga svarta satinklänning nedan.. som bara hängde där på din galge. Jag grabbade snabbt tag i den.. gick in i provhytten.. drog den över huvudet.. fick upp dragkedjan i ryggen halvvägs.. sen kom en av expiditerna och frågade hur det gick så jag bad henne dra upp resten av vägen.. och den satt verkligen som en smäck.. - Den här klänningen är det.. det här är den jag ska ha! Den kände jag mig bekväm i och samtidigt fin.. tjohooo.  : )

Jag bytte ut dressarna i kassan och gick sedan med snabba steg och ett brett leende på min mun tillbaka till jobbet och kollegorna som väntade där.  : )





Klänningen kommer inte riktigt till sin rätt på den här bilden jag hittade på nätet. I sidorna på midjan är det två breda satinband man knyter bakom ryggen och så fram i en liten rosett.. ja eller knut.. vilket man nu känner för. Den satt så himla bra på axlarna.. runt liljekullarna.. midjan.. höfterna och så baken.. som en smäck var ordet.  : )

Till klänningen blir det mina svarta tygskor med smal spetsig tå och de höga klackarna till. De säger ju att har man väl lärt sig cykla.. kommer man alltid ihåg hur man ska göra sen. Samma sak borde väl gälla att gå i styltor också tycker jag.  : )





Nu sitter jag hemma i soffan.. har just pratat med M som idag handlat lackskor.. smokingskjorta.. svart maggördel och fluga. Ja en flaska bubbel fick han med också så nu är allt klart.. eller i alla fall det viktigaste är nu klart inför fredagens fyrverkeri-firande.  : )

Snart ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket. Imorn väntar ett jobbpass 9-18.. efter det blir det hem och tvätta.. städa.. fixa och dona innan M kommer hem hit efter en dag med några vänner i Nyköping och mer skjutande i simulatorhallen.  : )

Hoppas ni fått en trevlig start på denna vecka.. numero 52. Nu är det inte många timmar kvar av detta år. Jag tycker att det har gått väldans fort.. kanske för fort. Jag håller tummarna för att kommande vår och sommar blir långa och varm. Jag tycker vi är värda det.. vi nordbor som kämpar på med halvåret mörker och kyla.  : )

// Kramar på er alla.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0