Jippii vilken spelning

Onsdag..

Hemma efter ännu en kanonspelning av Vinther.  : )

Vi.. jag och P.. kom lite innan spelningarna skulle sätta igång. Först var det ett band från Västerås.. Seven.. som visade sig vara ett gäng män runt 45-50 år.. välbevarade.. rakade huvuden hade alla men troligtvis p.g.a att flintskallighet har intagit deras huvuden och inte av annan anledning.  : )

Men trots deras ålder var det ett jäkla drag på dom och det fladdrade om skjortan jag hade på mig.. trots att jag och P satt en bra bit bort från scenen. Tur jag inte haft pacemaker inuti kroppen.. för då hade den kanske stannat av ljudvågorna som sköljde över oss.  : )

Sen kom då mitt och även Ps nya favoritband.. Vinther.. och det var verkligen värt väntan. De är så jäklars bra och jag "diggade" med i varje låt de bjussade på. När sista låten var avklarad kände jag och P oss lite ledsna att det roliga var slut och hemgång nu stod på schemat.

Innan vi gick och hämtade ut våra jackor i garderoben bytte jag bord till det intill oss. Där satt nämligen två av flickvännerna och en vän till killarna i bandet. Jag ville inte störa bandet då de höll på att plocka ihop alla instrument och sånt så jag valde att ställa frågan till tjejerna istället. Jag frågade nämligen om det finns någon möjlighet att köpa deras låtar då de som finns uppe på deras MySpace-sida bara är ett fåtal av dom vi hört.. och mina favoriter finns tyvärr inte med där.




http://www.myspace.com/vinthermusik


Tjejerna och killkompisen blev glada av att jag kom fram och berättade att jag gillade bandet.. och att vi hört dom förra helgen och nu kom hit ikväll bara för att lyssna på dom igen. De uppmanade mig att gå fram till killarna och ge dom kredit för att jag tycker de är bra.. men det tordes jag inte. Eller det gjorde jag nog i.o.f.s.. men de höll på och fixade på scenen och jag hade fått reda på det jag kunde få reda på nu av flickvännerna istället.

Jag gav dom min mailadress så bandet kunde ge ett svar om det då är möjligt att få köpa låtarna de framfört på dessa två spelningar. En av killarna hann fram till bordet innan vi hann gå.. och P och han börja prata lite.. bandkillen såg glad ut av vårt gillande och att de fått två nya groupies ikväll.  : )

Så nu håller jag mina tummar och hoppas hoppas på att jag har sån tur att få deras låtar på skiva.  : )

Imorse vaknade jag med en krasslig hals och täppt näsa. Jag blir tokig på alla krämpor som intar både min kropp och även alla andra på jobbet. Det är så galet många basiller som flyger omkring just nu och någon månad tillbaka så det är ta mig tusan alltid någon som är sjuk eller krasslig på jobbet. Nu är jag ledig imorn och kommer försöka bli bra då.. för sen jobbar jag på fredag och lördag igen. Söndan får jag se hur hälsan är och om jag åker ut till ön eller inte. Mår jag som just nu stannar jag hemma för att inte dra med basiluskerna ut till dom också.

Imorn på kvällen är det Halleluja i kyrkan för Haitifolket. Även till detta hoppas jag bli kry och pigg för att gå på. Lite harkel och däbbd däsa spelar ju ingen roll.. bara det inte blir värre. Det visar sig om inte annat hur det blir med den saken. : )

Hoppas ni haft en trevlig dag.. och får en ännu bättre dag imorn.  : )

// Kram på er från mig.. Christine  (som gått och bli´t groupie på äldre dar)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0