Filmtips och vardag

Torsdag..

Ledig dag från jobbet och gick på en insamlingsgala på kvällen för de utsatta i Haiti. Storsyrrans äldsta dotter E var med i barn- och ungdomskören som hade två nummer med i kvällens evanemang. Carola var med och sjöng hon med.. lät lika tonklart som det brukar göra och hon var ju även den som dragit igång insamlingsgalan.



På dagen var jag hemma för att kurera min hals och näsa då jag dragit på mig ännu en förkylning. Trist.. men vad kan man göra i dessa förkylningstider. Bara se till att bli bra så fort som möjligt igen. :  )

Fredag..

Jobbde till 20.. hälsan var lika skruttig om inte sämre än vad den var dagen innan. Jag hade ju hoppats på att sova bort eländet men oj vad jag bedrog mig. Här ska tydligen inte kureras.. raseras var mer likt verkligheten.  : )

När jag kom hem efter jobbet på kvällen värmde jag på andra halvan av lunchen jag köpte från den Indiska-take-Away-restaurangen som finns där i SKHLMs Galleria. Smakade smaskens och sen kröp jag ner under täcket när klockan slog 22.

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..


Lördag..

Jobbade 10 - 17 och var rätt seg och febrig hela dagen. Då det var lönehelg var det ett jäkla tempo och massor av kunder från morgon till kväll. De flesta var trevliga och glada men så hade vi också ett riktigt surkart till karlelände som skällde och gnällde med hög röst. Han pratade med en tjej som jobbar extra på helgerna och gick på.. och när rösten höjdes vart efter att han inte fick som han ville bad jag honom sänka rösten trots att jag stod med en helt annan kund.

- Jag pratar inte med dig.. fick jag drygt tillbaka.
- Nä.. det gör du inte utan med min kollega. Men för det ska du inte tala med så hög röst. Sänk rösten om du vill att vi ska hjälpa dig.
- Jag pratar inte med dig.!
- Nä.. men sänk rösten för du stör och det låter otrevligt för de andra kunderna som finns här inne i butiken.

Sen sänkte han rösten och de avslutade deras diskusion. Jäkla puckon det finns. Och då jag inte mådde bra ville jag bara få tyst på gubben så jag kunde fortsätta med det jag gjorde och därefter gå på rast och dricka en kopp välgörande te.


Söndag..

Idag är jag ledig och kurera mig bäst jag kan. Trodde att mina 10 timmar sömn natten till lördag skulle få fart på tillfrisknandet.. men det blev ju tvärtemot ändå. Inatt sov jag sådär och vaknade vid 7. Jag hade inte satt klockan på ringning.. jag vaknade ändå alldeles för tidigt och har zappat runt mellan kanalerna sen dess men hittar inget vettigt att se på.

Ska nog stoppa i en DVD-film i datorn och värma en kopp vatten för te i micron.. håller tummarna för att jag mår bra imorn.. eller iaf bättre.. för nästa vecka jobbar jag måndag - fredag och har ledigt först nästa helg. Peppa peppa peppa.. nu jäklar ska jag bli bra.. peppa Pepps Persson.. en kopp varm Oboy vore inte så tokigt det heller.  : )

Senast sedda filmer..

4 av 5 biostolar

- Body of Lies
- Det sista offret
- The hunting party
- Julia
- Anamorph

3 av 5 biostolar

- Dolan´s Cadillac
- A history of Violence
- Eagle eye
- Derailed




Skön låt som snurrar just nu rätt varmt på Radion:

http://www.youtube.com/watch?v=byYsC6B7uGI


Hoppas ni får en skön söndag med det ni hittar på. Massor och många kramar till er alla.

// Christine - med däbbd däsa  : P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0