Let´s dance säsongstart ikväll

Fredag..

Idag är sista dagen innan helg.. vilket känns trevligt och bra.  : )

Inväntar just nu svar från mina systrar om hur många av dom som är ute på ön imorn. Min plan är att åka dit ut och mysa lite med dom.. dricka kaffe.. prata bort ens tund och förhoppningsvis få ut alla barnen i snön så vi kan åka pulka och göra snöänglar.





Tisdagen tog verkligen musten ur mig och energistapelns fall har känts av dagarna efter det fram tills nu. Känner mig lite uttråkad då jag inte har några fasta rutiner än i min vardag.. men det blir nog snart ändring på det ska ni se.  : )

Idag mellan 7 - 10 kostade tydligen en kwh timme el hela 10 kr.. helt galet. Sen läste jag på nätet att eltillgångarna kan ta slut idag pga kylan och att fler höjer värmen inomhus då. Vadå slut..? Kan det verkligen ske år 2010..?

Jag följer ju inte med i vare sig politik.. finansvärlden eller elpriserna och fattar därför noll när de säger att många kan bli utan ström idag för att elen kanske inte räcker till alla. Hmmm.. detta börjar likna ett land långt ifrån det Sverige jag växte upp i.

Nu ska jag göra mig en kopp fiskaffe.. ja eller Nescafes cappuccinoblandning man blandar ut i hett vatten. Och då detta är vare sig vanligt bryggkaffe eller espressobaserad latte.. utan i en mjölkpulverform.. kallar jag därför denna varma dryck för Fiskaffe. Inte speciellt märkvärdigt att dricka men inte heller bryggkaffe som jag inte är så värst förtjust i. Och espressomaskinen jag har gör iofs en väldigt god espresso.. men det är så bökigt att skumma mjölken till så därför blir det sällan latte här hemma.  : )

Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på. Nu hörs en plogbil här nedanför som säkerligen försöker få bort alla massor av hårdpackad snö och is från min lilla väg och de parkeringsplatser som finns där.

Som vanligt ska ni vara snälla och rara mot varandra.. klä er varmt och köra försiktigt på vägarna.


* * *
18:30

Såg just ett program på 5:an.. Tabatha´s Salon Takeover. Har inte sett det innan och så snart jag får nytt jobb igen lär jag inte kunna se det då heller. Men.. jag säger bara men.. fy tusan vilken kvinna den där Tabatha är som marscherade in i en frisörsalong i nöd då dom tappade både kunder och då också försäljningen.

Guuu vilken frän människa. Jag blir sällan impad av folk numera.. det är jag för gammal för. Men denna Tabatha.. oj oj oj.. sån vill jag bli när jag blir stor.  : )

För den som sitter hemma en fredag eftermiddag mellan klockan 17:30 - 18:30 och har tillgång till kanal 5.. titta då på detta program och njut av hur en människa med rejällt med skinn på näsan får saker gjorda och förvandlar ett hål i väggen till något man gärna skulle besöka själv. Tabatha.. min nästa hund ska nog döpas till det.  : )



Japp.. håller med. Hon är väldigt lik Pink.. fast lite äldre bara.  : )


Massor och många av värmande kramar till er alla  // Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0