uj uj uj

Fredag Lördag Söndag och Måndag..

Nu råder det tilt i huvud och själ och jag vet varken ut eller in.

Livet är inte alltid lätt att förstå sig på.. eller att leva det "på rätt sätt" för den delen. Det mesta handlar om de val man dagligen ställs inför.. ost eller marmelad på frukostmackan.. ytterfil eller innerfil i trafiken.. grov sula eller tunnare på skorna.. stickad yllehalsduk eller räcker det med den tunna glittriga svarta.. val val val.. ständigt alla dessa val. :  )

Ung var det länge sen jag kände mig.. än mindre full av energi. Var har allt piggelin tagit vägen för så här seg kände jag mig inte för bara ett drygt år sedan. Nu får man kämpa med att vilja kliva upp ur sängen.. att se en ny dag med nya förpliktelser som spännande och roande. Istället känner jag bara att jag vill stanna kvar under täcket.. ta dagen som den kommer och umgås med nära och kära.





Val jag tidigare gjort i livet har ofta lett mig in på omvägar.. bort från den raka och kanske mer guldkantade vägen de flesta andra väljer att gå på. Vissa sidostickare har varit kortare medan andra har tagit längre tid att komma ur. När man är tillbaka till ruta ett igen tänker man först att nu kan man ju stanna där och se var det bär.. men rätt som det är dras man in på nya äventyr som lockar en att se vad det okända kan leda till. Av och på.. hit och dit.. varför ska det vara så svårt att stanna på den sunda sträckan och blunda för annat som ändå visar sig vara ett sämre valt alternativ framöver.

Jag har just påbörjat ett nytt äventyr i form av ett nytt jobb. Känslan efter första dagen där var oroväckande lågt.. inte för de människor jag mötte där för de var kanon.. utan för situtionen som sådan. När allt känns hopplöst försöker jag fokusera på att jag gör detta nu för att det ska leda till en bra lösning av vad som skall komma sedan. Jag har ju gjort en plan för de närmsta tre åren och hoppas nu att det också ska bli så som jag håller tummarna för. Så det jag nu gör är en egentligen en förutsättning för att jag ska kunna få ihop min tre års plan. Låter kanske snurrigt men de närmsta vet vad detta handlar om.  : )

Snart ska jag fixa till mig inför dagens jobb och efter det blir det en promenad med min vän P runt där han bor. Då jag är i Sickla idag så är det bara några stenkast bort till Globen där vi brukar knata omkring.

Hoppas ni får en trevlig dag och en bra start på denna vecka. Tvillngarna har börjat skolas in på det dagis de ska gå på.. och det verkar gå bra av det jag hört hittills. Må så gott och var rädda om varandra.

* * *
22:09

Nu har jag kommit hem efter en riktigt kul dag på nya jobbet och efter det en skön och rask promenad med min gode vän P. Temperaturen var ju behaglig idag så kinderna behövde inte pinas av hur det innan har varit.

Nu ska jag kasta mig över min tallrik spagetti carbonara jag värmt upp i micron.. sen lite tv-tittande innan det blir dags att borsta tänderna och krypa till kojs.

Imorn blir det jobb mellan 10-18 och efter det blir det eventuellt promenad igen med P.. beroende hur det går för hans budande på de lägenheter han är intresserad av.

Hoppas ni haft en bra start på veckan och haft en trevlig kväll så här långt. Sov gott sen.

// Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0