Bara två veckor kvar nu

Söndag och Måndag..


På söndan var jag dödens trött och trodde aldrig jag skulle få fart på motoriken i kroppen.  : )

Men efter att kaffet börja verka.. och jag tagit tag i disken.. dammsugningen.. blev jag så irriterad på att inte ha tagit tag i mitt problem med min lakans-förvaring. Jag har många lakan och påslakan.. men ont om ställen att ha dom på. Har haft tanken om att ha ett skoskåp till detta. I stället för skor ska jag rulla ihop lakanen som rulltårtor och sedan förvara dom i lådorna stående.. perfekt och jäkligt smart påhittat av mig.. om jag får säga det själv vill säga.  : )





Jag styrde kosan mot IKEA i Kungens Kurva.. plockade upp den extremt trogne IKEA-diggaren P på vägen dit.. och började vårt sökande först med varsin kopp kaffe med smörgås och bulle till på ett av fiken de har där. Hela 30 kr tog de för detta.. totalt för båda två menar jag.. oförskämt billigt kan man lugnt säga.  : )

Jag visste på ett ungefär sen tidigare vilka skoskåpsmodeller de har.. så jag visste också att det inte blir exakt vad jag vill ha/kan ha.. men så nära jag får nöja mig med att komma i alla fall. 

Jag  hittade en modell som skulle få plats på håret på den vägg jag tänkt ut för den. Skåpet var nedsatt från 599 kr till 399 kr vilket kändes grejjt. Jag brydde mig inte om den trista ekfaneren då jag ändå ska måla allt i vit lackfärg. Jag monterade ihop skåpet när jag kom hem.. målade på det första lagret färg och ska nu måla på det andra.  : )

Vill ni få er ett gott skratt.. på min bekostnad.. ska ni absolut klicka på länken här under. Varsågod och njut.. mungiporna lär röra sig ohämmat uppåt och fastna där för en stund.  : )


Christines fuldans
http://fuldans.com/?v=kqvajkfuw2


Hoppas ni fått en bra start på denna vecka.. numero 26. Och med detta innebär det att lilla T nu kommer upp till mig om exakt 12 dagar.. och två dar senare far vi över till vindarnas Ö.  : )

Var rädda om er.. var snälla mot varandra.. hjälp och ni blir själv hjälpt när ni så behöver det.  : )

// Kram på er.. Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0