Öfolk och cykelförsäljning

Torsdag till Söndag..

Jag jobbade torsdag och fredag och inget speciellt finns att rapportera om det. Jag fick sällskap av AM på fredag kväll medan jag gav mig på klädkammaren som behövde tas om hand. Fullproppat var milt uttryckt och när vi var klara kunde jag i.a.f kliva in i kammaren vilket jag inte kunnat göra innan.  : )



Lilla E


På lördan hade jag stämt träff med ett par som var intresserad av min cykel. Annonsens tid var slut på fredan och de hade sett den på torsdan.. så det var verkligen i sista timman.



Lille M


Det äldre paret tyckte cykeln var fin.. jag hade ju haft bra bilder ute på den i annonsen så de visste vad som gällde.. mannen tog en provtur medan jag och AM stod och prata med frugan.. mannen kom tillbaka till oss fruntimmer och lade 2 500 kr i min hand. Jaaa.. änterligen fick jag den såld. Senare i höst ska jag se om jag hittar en fin "kärringcykel" att trampa omkring på istället.



Lille V


Dessutom blev det i nuläget lite mer plats i det proppfulla källarförrådet. Ska rensa ut där framöver men förmodligen inte kasta något.. utan ta med det till någon marknad istället och sälja sakerna jag ej behöver och få tillbaka några slantar för det jag lagt på dom en gång i tiden. Pengar pengar pengar.. ni måste tro att det är det enda jag har i huvudet nu för tiden.  : )



Lille M och V i bakgrunden

Efter cykeln var borta tog jag och AM bilen till Cafe Sjöstugan intill Brunnsviken för en god fika.. lite senare åt vi varsin Vedis på Restaurang Gastra i Solna.

Vid fem hörde min vän H av sig.. jag sa hej då till AM som gick hem till sitt.. och jag mötte upp H i Sumpan för att gå hem till hennes familjs nya lägenhet på andra sidan järnvägen mot där jag bor. Jättestort och fint var det.. bra plats då de har två små i familjen.

Vi satt och babbla.. och babbla och babbla.. så jag var inte hemma förrän framåt elva. Mycket att prata ikapp sig sen vi sågs sist på mitt kalas jag hade i november.  : )



Skönhet på väg


På väg hem i tisdags såg jag denna skönhet passera mig och jag höll nästan på att tappa andan. Så snygg trots att den "bara" var vitlackad. Men oj vilka linjer den hade.. vilken silhuette.. och säkert med ett underbart tryck under huven.  : )

Idag ska jag.. om tvillingarna kryat på sig.. åka ut till ön och gratta dom på deras 2 årsdag och även deras far som imorgon fyller år han med. Lillsyrran ringde nämligen igår och meddelade att de fått magbaciller från dagis och har både varit krassa. Ska ringa öfolket nu och se om det är riskfritt att komma dit ut.. eller om jag måste skjuta på tårtätandet och busandet med de små.  : )

Hoppas ni haft en fin vecka och får en trevlig avslutning på helgen. Nu måste jag sätta fart här om jag ska komma iväg i tid. Var rädda om er.. och om varandra.

// Kram från mig.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0