Många dagar och rim på det

Fredag till Tisdag..

På fredan var det jobb till sena kvällen.. sen hem och slappa innan John Blund kom och gav mig Guldstoft smällen.

Lördag.. jobb 10 till 16 och solen den sken och sken.. efteråt körde jag ut till ön och hade siktet inställt på en avgång med bilfärjan och jag blev tack och lov ej sen.

Yngsta systern från Gotland var på besök och bodde över helgen hemma hos tvillingarnas mor och tillika lillasyster min.. vi skulle tillsammans på kvällen titta på vem som årets Melodifestivalen skulle vinn.

Favoriten var nog allas vår Salem al Fakir med hans söta ansikte och sköna sång.. men å andra sidan var inte heller Annas vinst heller helt wrong.

När sjungandet var slut och tvillingarna sovit sedan länge i sina sängar två.. var det dags för mig att tacka för den goda middan jag fått och ner till bilen igen gå.

Bilfärjan över till fastlandet och sedan 40 minuters bilkörnig i mörkret hem.. att öppna dörren till mitt hem är som att återse en kär och gammal vän.

På söndan var det jobb igen och det blev en trevlig dag med kry personal och glada kunder.. efteråt skulle jag gått en sväng med min vän men åkte istället hem och unnade mig vila på soffan en stunder.

Måndag var det mera jobb och jag fixa och dona hel dan i butiken så oj vad det går.. ordning i lådor och bland prylar vi nu änterligen får.

På tisdan var jag ledig och gick på morgonen till hårsalongen.. min vän A frissören och håret fixades till.. munnen gick i ett på mig men om jag vill behålla öronen bäst jag sitter still.



En fin dag i solen sommaren 2009 i Göteborg.


Himla bra blev klippet och A är super som frisör och en hejare på att föna och kamma.. snyggt blev betyget jag fick av lillsyrran och förstås från rara lilla mamma.

Efter frissan körde jag ut till ön och hem till mamma och hjälpte till att tömma källaren på vatten.. vilka mängder det fanns som rinner till om dagen och säkert lika mycket om natten.

När allt var bortpumpat och klart vi tog en fika med bulle som dopp.. ut i rabatten mot huset knoppar av krokus.. snödropp och tulpan det nu börjar växa opp.

Sen bort till dagis och hämta hem tvillingarna och en promenad ut i solen så gul.. hoppas all snö snabbt smälter bort då den nu mest är smutsig och ful.

Lilla E mötte upp oss och följde med hem till tvillingarna och deras mor och far.. tänk vilka fina syskonbarn jag fått.. de är alla var och en så söt och rar.

När deras mor kom hem tog hon fram tårtresterna från kalaset som var för två dagar sen.. guuu den var smarrig och god och när vi pratats vid en stund var det dags att dra sig hem.

Lilla E gick hem till sitt medan mamma och jag gick hem till hennes röda skärgårdshus.. lite trött i kroppen blir man allt men på ett härligt sätt efter en dag med tvillingarnas bus.

Nu sitter jag hemma i soffan och bloggar mig i kapp för några dar.. dagen på ön blev som vanligt trevligt mysig och väldigt rar.

Hoppas ni fått en bra start på denna vecka numero tio plus ett.. våren känns som den står näst på tur efter vad jag idag i rabatten har sett.

Resten av kvällen ska jag sega på soffan innan jag kramar om kudden gonatt.. hoppas på sol imorgon igen för då lär jag återigen få fnatt.  : )

// Kramar Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0