Flyttdag och virus i halsen

Torsdag.. Fredag.. Lördag..


Vaknade på torsdag morgon och kände mig riktigt kass i kroppen.

Ringde därför till jobbet och sa jag kommer in vid 16 istället för 11 och stänger bygget så ingen av de andra behöver jobba över för mina bacillers skull. Men fy tusan vilken seg kväll det blev och tack gudskelov att det var lugnt den kvällen.. annars hade jag nog lagt mig ner och gråtit som ett litet barn.. för ynklig och liten kände jag mig den dan.  : )

På fredan bet jag ihop och gav mig sjutton på att jobba mitt pass 9 - 18. Halsen var hela tiden ansträngd och emellanåt lät jag som en pojk i målbrottet.. upp och ner.. ner och upp igen i tonerna.  : )

På fredagkväll gjorde jag mig bara middag och somnade sen rätt tidigt. Troligtvis feberfri men helt slut i kroppen av det virus som härjar inom mig.



På lördag gick jag upp i ottan för att åka ut till ön och hjälpa till vid min äldre systers flytt från ett hus till ett annat lite mindre ett par stenkasst bort. Tog nio-färjan över till ön och började sen hjläpa till med allt som skulle bäras ut till släpvagnarna och den flyttbil vi hade till hjälp. Fy faen vad mycket saker på dessa tre personer.. helt jäkla otroligt.. trodde aldrig det skulle ta slut på grejjor.. och syrran kommer få packa ur påsar och kartonger i veckor framöver nu.. prylar utan slut kan man lugnt säga.  : )

Nu har jag änterligen kommit hem efter en dag med 12 timmars flytt och plock.. ska ta en Alvedon och hoppas jag mår iaf lite bättre imorn. Nästa vecka jobbar jag nämligen 6 dar av 7.. så det vore ju väldigt trevligt och bra om jag blir frisk och kry igen.. annars kommer det bli en tung vecka om jag ska fortsätta må så här.. hoppas hoppas.  : )

Ha en fortsatt trevlig helg och njut av solen om den nu kommer till oss imorn igen.

// Kram så länge.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0