Veckan avslutades med Betessläpp

Onsdag till Söndag..


Jobbade onsdag till fredag och var sen ledig i helgen. Det blev härliga dagar med solen som gassade skönt ovanifrån.  : )

På lördan stack jag ut till ön och hjälpte storsyrran med att tapetsera äldsta tösens rum. Det blev en himla go dag hemma hos dom och jag åkte en ovanligt sen färja hem.. 22:30.  : )

På söndan hämtade jag upp P och vidare färd mor Dalarö och Gålö. Vi skulle se årets Betessläpp på Stegholms Gård. Vi var i tid.. som tusen och tusen andra människor. Läste på deras hemsida att det var 5 000 personer som anmält intresse liksom jag själv gjort.

Det var som sagt mycket folk.. men det blev en fin dag med naturen och djuren tätt tätt inpå. Jag skulle inte känna mig främmande att bo så i framtiden. Jag mår bra i naturen.. jag mår bra av djur.. så varför slita däck i betongstan när man kan låta grässtrån kittla ens fötter istället.  : )

Bilderna nedan är från idag.. en himla massa kossabilder blev det.. men det var ju därför jag var där.  : )













































































































Hemma i soffan och efter att jag är klar med bilderna och dagens blogg.. blev jag just påmind av en reklamslinga.. Hoppa.nu -  http://www.uppohoppa.nu/

Nu menar jag inte att hoppa uppsutten på en hästrygg över hinder.. inte heller från Västerbron.. utan ut från ett plan. Genom dom kan man ta falkskärmscertifikat.. eller då som jag tänkt mig.. ett tandemhopp. Sitta tryggt fastspänd i en sele ihop med en instruktör. Det vore himla fräckt om jag hinner och har råd med det redan denna sommar.. höst. Mamma lär inte gilla detta dock.  : )

Nu ska jag hänga tvätten och sen göra mig något att äta. Just nu i skrivandets stund saknar jag en del folk från förr. Inte så tårar faller ned på min kind.. men saknaden känns i magen som ömmar och ser tillbaka på fina minnen. MEN.. ingen idé med nostalgi-gegga utan istället ska jag blicka framåt mot allt det skojjiga som nu ligger för mina fötter.  : )

Hoppas ni haft en finfin helg med det ni hittat på. Var rädda om er.. och om varandra.

// Kram på er.. Christine


Kommentarer
Postat av: Mamma

Du har så rätt, mamma tycker inte om att du ska hoppa från ett plan.

2010-05-17 @ 15:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0