Värmande Java och tankar på vift

Tisdag..


Idag vaknade jag upp till ännu en ny dag.. en ny tisdag som jag ännu inte vet hur den kommer att te sig.. det lär visa sig på ett eller annat sätt.  : )

Idag känner jag mig tankfull.. funderar på allt och ingenting. Skulle någon fråga Vad funderar du på?.. skulle jag inte ha något vettigt svar för det är mest som ett brus i huvudet.. eller blurr.. utan början.. utan slut.  : )

Solen skiner utomhus berättade en kollega som varit ut på lunchen.. jag stannar inne idag. Väntar på att kaffebryggaren ska vara klar så jag kan fylla min kopp med het Java.. några droppar mjölk.. och sedan sluta ögonen för en kort sekund och bara vara.

Jag vet egentligen inte varför jag är så ivrig på att få reda på resultatet på Fototävlingen.. för jag vet inte alls vad Juryn tycker är fint.. jag vet inte heller vad de andra skickat in för bilder.. jag har ingen aning alls.. men håller tummarna ändå. Oavsett om det blir vinst eller ej.. så får jag en riktilinje om vad de lärda anser vara en bra bild eller inte.





Jag ska gå på utställningen oavsett jag hamnar på väggen eller ej.. kul att se de andras fotografier.. lära mig andras teknik.. vad andra ser genom objektivögat.. väntar med spänning till den 7 december då utställingen öppnar med de 300 bidrag Juryn valt ut.  : )

Min mobil ja.. den har börjat bete sig märkligt.. för både igår och även idag.. när jag befinner mig här på jobbet.. så går det inte att ringa eller skicka sms från den.. endast Nödsamtal kan göras. Men när jag kommer bort från butiken eller när jag är hemma.. ja då fungerar den som den ska.. fattar ingenting. Kan chefen ha lagt in en spärr på mobiler som har Telia som nät..? Ska kanske ringa och fråga honom.  : )

Nu är min lunch slut.. så ska snabbt stänga ner här och kila upp till kollegorna i butiken. Hoppas ni får en fin dag med det ni hittar på.

* * *

M.. hoppas turen ner till Mölndal imorn går bra.. och att bilen är just det du hoppas på. Ska vara extra snäll nu så kanske jag får ratta den en dag.. blink blink.  ♥


// Kram så länge.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0