Nya bilmodeller och The XX

Torsdag..


Jobbade idag 11-20.. bilen gick som den ska tack och lov.. kunderna var glada och trevliga så frid och fröjd i största allmänhet med andra ord.  : )

Har börjat kika på småbilmodeller. Har funderat om jag ska satsa på större bil när jag ändå köper ny.. eller om jag ska hålla mig till de mindre även denna gång. Jag kan ju alltid köpa stor bil senare.. för de lär ju tillverkas även i framtiden.  : )

Har tittat på Toyota Auris (inte Yaris utan modellen större).. Kia Cee´d.. och Seat Ibiza/Ibiza ST. Har bett dom skicka hem katalog och info om dom.. ska fortsätta mitt sökande imorn igen.. se vad man kan få för en mindre slant. Känns inte viktigt för mig med fina märken eller stora vräkiga Kombi- Jeepvarianter. Jag vill bara ha en bil som tar mig från A till B.. som inte drar för mycket i bensin.. som man ogenerat kan parkera utan att skämmas över dess yttre former.. och förhoppningsvis håller för att köras året om.  : )

På väg hem lyssnade jag på P3.. som jag numera oftast gör. Det var en LIVE-spelning med en brittisk grupp som heter The XX.. "brittisk trio som slog igenom stort i vintras. Debutalbumet släpptes 2009 och beskrevs som blyg pop – försiktigt, trevande och bedårande vackert." Riktigt skön musik.. rekommenderas tlll den som gillar Indie.. Glasvegas och andra liknande toner.  : )



The XX - Night Time

http://www.youtube.com/watch?v=p7lfKe8OlTY&feature=related


M är ute med vänner och jagar vildsvin i skenet från Månen ikväll.. får höra imorn om de fick någon träff. Efter jobbet imorn.. 9-18.. ska jag möta upp M här hemma.. sen blir det FOTO-mässan med honom och min vän S på lördan. Vad vi hittar på efter det är inte bestämt än. Kanske hinner jag provköra någon bil.. och förmodligen har jag fika med familjen på söndan då jag tyvärr blir ett år äldre på måndag.  : )

Nu ska jag se sista avsnittet av Vampire Diaries på TV6 Play innan det är dags att sova. Hoppas ni haft en fin vecka så här långt. Kör försiktigt och var rädda om varandra. . och er själva förstås.

// Kramar Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0