Hoppa jämfota uppför trappor

Onsdag..


Idag var det jobb igen.. 9 - 18.. och även denna dag blev en kund arg.. och ville absolut inte låta oss hjälpa till och fixa det som inte var bra. Men vad gör man då i en sån situation.. menar om kunden inte vill ha hjälp utan bara surt går iväg.. jaha.. nästa.. vem kan jag hjälpa..? 





En sak jag börjat göra uppför jobbets alla 17 + 7 trappsteg.. är att hoppa jämfota när jag ska upp. Det ska tydligen vara bra för rumpan.. enligt en av Hollywoodfruarna på tv. Jag tipsade kollegorna om att joina mig i min nya träningsform.. helt gratis är det ju med.. men de bara skaka på huvudet och tyckte jag var tokig.

Jag hoppade upp en gång i morse innan jag öppnade butiken.. och så en gång på eftermiddan när en av kollegorna gjorde mig sällskap ett par steg. Bara det att när jag kom upp på översta trappsteget.. upp till butiken.. fanns nu kunder där. Det hade låtit som tusan i stentrappen när klackarna slog i.. dessutom kommer jag upp pustande och frustande från nedervåningen.. "lätt anfådd" men med ett brett leende.. och säger Jäääs jag klarade det.

Kollegorna i kassan skrattade och fråga om jag hoppat upp för trappan igen.. kunderna tittar frågande på mig för de förstod ingenting.. så jag ger dom svaret att detta ska vara bra träning för rumpan.. skratt utbryter och jag kan bara leendes bjuda på spektaklet jag just ställt till med.  : )

Efter jobbet åkte jag hem till P och hans brorsdotter A. Vi gick en rask promenad i omgivningarna runt omkring.. fick A att hoppa med mig uppför en stentrappa på vägen.. P tog sats han med på slutet.. innan vi var tillbaka vid deras port igen. Jag körde därefter hem.. värmde upp det som var kvar från min gigantiska lunch.. och ska bara varva ner nu innan det blir dags att lägga sig för kvällen.

Imorn ska jag köra upp till Uppsala.. hälsa på M ett tag.. innan jag ska köra neråt igen och ut mot ön. Ska hämta hem tvillingarna från dagis och passa dom tills lillsyrran kommer hem. Undra vad jag kan lära dom för nytt bus imorn.. alltid hittar jag på någonting.  : )

// Kram från mig.. Christine 

Kommentarer
Postat av: MJ

Väldigt trevligt att du kom ut, saknar dig redan....

Kramar i massor/ M

2010-11-04 @ 12:58:44
Postat av: Anonym

: ) Ja.. det blev ett väldans trevligt besök hos dig och dina föräldrar.. med morgonkaffet i köket.. fikan vid Thuns.. och framförallt din personliga guidning vid sjön. : )

Saknar dig med.. längtar till lördag.. och söndag.. och all tid där emellan.

// Många pussar och kram.. C

2010-11-04 @ 21:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0