Fin hösthelg som nu rundas av

Lördag och Söndag..


På lördag förmiddag tog jag Bettan ut till ön för att passa vilddjuren medan deras mor och far skulle frisera sig och fylla på kylskåp och skafferi.  : )

Det var en härlig höstdag med blåhimmel.. värmande sol.. och härliga friska vindar. Tänk att det är så lätt att andas nu när värmen tagit en paus.. kroppen jublar på alla sätt och viss.. men visst saknar jag sommaren också.



Målning av Carolina Gynning


Idag.. söndag.. städade jag här hemma.. dammsög bort råttorna som trängt sig in under diverse möbler.. vet inte var de kommer ifrån.. för det är ju bara jag som bor här.. är utan hund för tillfället.. dammsuger varje vecka.. men ändå blir det likt förbaskat dammigt igen så fort man vänder ryggen till.  : )

När det var dags att åka och handla hem mat och annat från affären.. kom jag på idén att plocka upp min sjuke vän P som låg hemma och tryna för sig själv. Jag tyckte det var bra att han fick möjlighet att handla hem ätbara ting om han ska fortsätta vara krasslig.. för mat måste man stoppa i sig.. annars drar bara tillfrisknandet ut på tiden.. så jag drog med han ut på en biltur.. fick i han en hamburgare också.. Mission completed.  : )



Målning av Carolina Gynning


När jag kom hem gjorde jag min Tidrapport jag ska ge till chefen imorn.. har plockat ihop det som senare ikväll ska tvättas upp.. gjorde mig en kopp kaffe och lade upp det bakverk jag köpt med mig hem.. Napoleonbakelse modell gigantisk.. och satte mig med min lilla bärbara VAIO i knät.. surfade mig runt bland olika hemsidor.. och hamnade till slut hos fröken Gynning http://gynning.net/.

Carolina är helt fenomenal som person.. många ser henne kanske bara som Bimbo.. jag erkänner.. min första tanke om henne för många år sedan var likadan.. MEN.. när man väl tar del av det hon tar sig för.. som är en hel del och av vilt skilda ting.. så blir man bara totalt impad av henne som person och den mångkonstnär hon faktiskt är.  : )



Målning av Carolina Gynning


Tavlorna ovan är några av alla de tavlor hon hittills har målat. Jag älskar det hårda.. de skarpa kontrasterna.. det råa men också överdrivet färgglada. Jag ska nog ta mig ner till hennes nästa utställning.. bara för att få se allt nytt hon överfört från huvud till duk. Under påskhelgen brukar tydligen hennes mor och Carolina ställa ut sina alster tillsammans.

Nu ska jag försöka göra mer nytta här hemma innan det blir dags att leka tvättant och sedan soffliggare innan nattmössan dras ner över öronen båda. Hoppas ni haft en fin helg med det ni hittat på. Tänker på er alla.. minns tillbaka.. längtar framåt.  : )

// Många kramar från mig.. Christine


* * *

Välkommen hem M.

Hoppas du och killarna haft en kul helg i Makedonien.. att bilen höll fram och åter.. att mat och dryck smakade smaskens.. och att elen hemma nu fungerar som den ska.  : )

Puss.. puss.. puss.. och puss.. Christine

♥ ♥ ♥


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0